Başkan`dan kurumsal ziyaretler

Başkan`dan kurumsal ziyaretler

Başkan Dursun Mirza,Kente yeni atanan Başsavcı ile Emniyet müdürünü makamlarında ziyaret etti.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ,Belediye Meclis Üyeleri Tolga Tosun  ve  Zerrin Eken, Belediye Özel Kalem Müdürü Hakkı Çaha ile birlikte Bandırma`da göreve yeni  başlayan Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş ve Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç`ı makamlarında ziyaret etti.

Başsavcıya Ziyaret

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza geçtiğimiz günlerde Bursa Cumhuriyet Savcılığından Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Alim Taş`ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Taş; "Büyük ve sanayi bakımından gelişmiş bir kente geldik. Bandırma ayrıca cezaevi nedeniyle önemli yerleşim alanlarından birisidir. Bizim için görev yaptığımız yerden ziyade görevimizi en iyi şekilde yapmaktır. Bandırma`da bulunmaktan ayrıca memnuniyet duyuyorum.`diye konuştu.

Adliye Sarayı ziyaretinin ardından Bandırma ilçe Emniyet Müdürü`ne geçildi.

Bandırma  İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret

Belediye Başkanı Mirza geçtiğimiz ay Dursunbey Emniyet Müdürlüğü’nden Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Haydar Kılıç`ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Başkan Mirza, `Emniyet güçlerimiz bizim için çok önemli. Kentteki her vatandaşın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlıyorlar. İki kurum olarak birlikte uyum  çalışarak Bandırmada ki huzur ve güven ortamını daha yukarılara çıkaracağımıza inanıyorum. Emniyet personelimizi ve sizi kutluyor yeni görevinizde başarılar diliyorum.”diyerek  Bandırma`nın sorunlarıyla ilgili görüşmelerde bulundular.

Bandırma`nın son günlerde gündem konusu olan ve en büyük sorunlarından biri uyuşturucu olduğunu belirten Başkan Mirza, Bunun için kurumların birlikte hareket etmesi gerektiği üzerinde durdu. Emniyetin bu konuya hassasiyetle yaklaşacağını ifade eden Kılıç, Başsavcıyla da bu konuda görüşmeler yapıldığını ve birlikte mücadele etmek için çok olumlu görüşmeler içinde olduklarını söyledi.  Mirza kendilerinin de bu konuda sosyal proje çalışmaları hazırlıkları içinde olduklarını, uyuşturucu konusunda bilinçlendirmenin de önemli olduğunu belirten Mirza: `Tüm kurumların bu konuda hassasiyetle durması gerekiyor. Gençlerimizi uyuşturucu bataklığından korumak için başta siz emniyet olmak üzere hepimize görev düşmektedir. Görüyoruz ki Bandırmalıların tamamı bu konuda bizlere destek olacaktır.` dedi

 

Mirza görüşmeleri şöyle değerlendirdi:

`Kurumlar arası uyumun önemli olduğuna inanıyoruz. Bu uyum daima halkın kazancıyla sonuçlanmaktadır ki bizlerin asli görevi de halka hizmettir. Daha önce görevde olan tüm arkadaşlarımızla uyum içindeydik. Yeni gelen arkadaşlarımızla da güzel diyaloglar içinde olmak istiyoruz. Bu nedenle tanışmak ve Bandırmamıza hoş geldiniz demek için ziyaret ettik. Çok sıcak ve samimi görüşme oldu. Yeni göreve başlayan Başsavcımız ve Emniyet Müdürümüzle Bandırmamız için ele ele vererek uyum içinde çalışacağımıza zerre kadar şüphe duymuyorum. Kendilerine bu vesileyle Bandırmamıza hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.` dedi.

 

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli