Başkan'dan özel ziyaret

Başkan

Başkan Tolga Tosun ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan ve Atatürk Özel Eğitim Okulu Müdürü Ali Alper Alkın ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; Bandırma Kaymakamlığı, Bandırma Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliği ile gerçekleştirilen “Erken Yaşta Kodlama Eğitimi ve BeeBot Uygulamalarının Eğitim Öğretim Sürecine Entegrasyonu Projesi” kapsamında Bandırma Atatürk Özel Eğitim Okulunu ziyaret etti.

Başkan Tolga Tosun ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan ve Atatürk Özel Eğitim Okulu Müdürü Ali Alper Alkın ile bir araya geldi.

Bandırma Belediyesi tarafından desteklenen proje kapsamında Robotik Kodlama, BeeBot Uygulamaları ve proje eğitim süreciyle ilgili bilgi alan Başkan Tolga Tosun, öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Eğitim çalışmaları ve ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi olarak eğitim alanında, okullarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza katkı sunabileceğimiz tüm projelere imkanlar ölçüsünde katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Başkan Tolga Tosun: “Destek olduğumuz Robotik Kodlama Projesinin sonuç verdiğini görmek bizleri çok mutlu etti. Bandırma’nın Yerel Yönetimi olarak sosyal sorumluluk projelerinin oluşmasında, uygulanmasında ve desteklenmesi konularında sürekli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Böyle bir projeye destek vermekten büyük gurur duyuyoruz. Özel gereksinimli ve otizimli çocuklarımızın robotik kodlama eğitimi almaları açısından bizden istenen tüm teknik alt yapının tamamlanmasına destek sunduk. Belediye olarak böyle bir projenin içinde yer almaktan gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki kodlama eğitimi gören özel çocuklarımız bu proje sayesinde ülkemiz teknolojisinin gelişmesine çok güzel katkılar sağlayacak. Bununla birlikte ilerleyen dönemde kentimizdeki okullarımıza Rorbotik Ürün desteğimiz başta Kaymakamlığımız olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız iş birliğiyle devam edecek” dedi.



Anahtar Kelimeler: Başkan' ziyaret
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli