Başkanı Elmastaş: Daha da iyi olacağız

Başkanı Elmastaş: Daha da iyi olacağız

Erhan Elmastaş, 3-1 kazandıkları Fethiyespor müsabakasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, 3-1 kazandıkları Fethiyespor müsabakasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Elmastaş yaptığı açıklamada, Bandırmaspor´un Kırklarelispor müsabakasında kendisinden beklenen performansı ortaya koyamadığını dile getirdi. Elmastaş, ?Fehtiyespor müsabakasının ilk yarısında belirli bölümlerinde etkili olan takımımız ikinci yarı oyuna ağırlığını koyarak sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. Alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.? dedi. Bandırmaspor´un birkaç maç sonra daha da iyi olacağını dile getiren Elmastaş, şöyle konuştu: ?Eski ve yeni oyuncularımızın uyum problemi oynanacak maç sayısıyla daha da aza indirgeneceğini düşünüyorum. Bandırmaspor hedefleri olan bir takım teknik ve oyuncularımız bu hedefe ulaşmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ligin uzun bir maraton bu ligde galibiyetler ve mağlubiyetler elbette olacak önemli olan lig sonunda şampiyon olmaktır. Bandırmaspor şampiyon olacağından kimsenin endişesi olmasın.?

Fethiyespor müsabakası öncesinde Bandırmaspor taraflarının Hakkâri Dağlıca´da şehit olan sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen´in ailesini ziyaret etmesinin birlik ve beraberliği ihtiyaç duyulan bu günlerde çok anlamlı olduğunun altını çizen Elmastaş, birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu sürece kimsenin Türk miletinin önüne geçemeyeceğini vurguladı.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false