Başkan’ın Pitbull’u çocuk parçaladı.

Başkan’ın Pitbull’u çocuk parçaladı.

Paşabayır 1100 sokak çocuk parkında Pitbull dehşeti.

Paşabayır 1100 sokak çocuk parkında Pitbull dehşeti.

Bakılması, yetiştirilmesi, sahiplenilmesi yasak olan ırklarda Başkan Av. Tolga Tosun’un köpeği (Gölge) Pitbull önceki akşam Paşabayır 1100 sokakta çocuk parkına koşan 8 yaşındaki bir çocuğu ısırarak parçaladı.

Olay 12 Şubat Pazartesi günü saat 17.00 suları meydana geldi. Yaman Egeli İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Batu P. (8) okul çıkışı ağabeyi Kadircan P.(10) ile birlikte Başkan Tolga Tosun'un Paşabayır 1100 sokak üzerinde bulunan konutunun önünden geçerken Pitbull saldırısına uğradı.

Büyük bir kargaşa ve paniğin yaşandığı olayda apartmanın kapıcısı Ramazan isimli kişinin çabaları ile Pitbull’un saldırısından kurtarılan küçük Batu çevredeki bir vatandaşların yardımı ve aracı ile Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi.

Pitboll’un sahibi Başkan olunca müdahalede hızlı cereyan etti. Acil’deki ilk müdahalede  estetik Cerrah'ın izinli olması nedeniyle Batu P. Paşakent 1075 sokak numara 19/b de bulunan D-EST Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğine getirildi.

Burada Op. Dr. Ünsal Demir tarafından operasyona tabi tutulan Batu P. gözüne 2, Kulağına 3, Yanağına ise 15 dikiş atılıp bacaklarında bulunan diş çürükleri pansuman edildi.

D-EST Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğindeki operasyon sonrası Paşabayır’daki evine getirip bırakılan Batu o gece büyük rahatsızlık geçirdi.

  13 Şubat Salı günü evinde enfeksiyon kaptığı gerekçesi ile bu kez özel hastaneye getirilen Batu 113 numaralı odada özel gözetim altına alındı.

Özel Royal Hastanesi 113 numaralı odasında görüşlerini aldığımız Pitbull dehşeti mağduru Batu’nun annesi Arzu B; “Yasaklı ırk olan Pitbul’un korumasız, tasmasız ve ağızlıksız olarak güpe gündüz sokakta çocuklara saldırması affedilir gibi değil, konuya ilişkin olarak polis tarafından ifademiz alındı, adli yargı sürecinde mağduriyetimizin giderilmesi, çocuğumun eski sağlığına kavuşması için davacı oldum” dedi. HABER MERKEZİ 

 

Eksiksiz aşıları ve kimliği olan Başkan Tolga Tosun'un Pitbull'u “Gölge”nin bugüne dek her hangi bir saldırganlığı görülmemişti.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı