Başkanlığa Özışıkyıldız getirildi

Başkanlığa Özışıkyıldız getirildi

Bandırma Kahveciler Odasında, vefat eden Başkan Veli Emir`in yerine Başkan vekili Ömer Özışıkyıldız Başkanlığa getirildi.

Bandırma Otelciler ve Kahveciler odasında önceki hafta vefat eden Başkan Veli Emir`in yerine yönetim kurulu Başkan yardımcısı Ömer Özışıkyıldız Oda yönetim kurulu Başkanlığına getirildi.

34 yıllık oda üyesi 14 yıllık yönetim kurulu üyesi olan Başkan Özışıkyıldız yaptığı açıklamada Oda Başkanları Veli Emir`in vefatı ile başta Otel ve Kahveciler odası camiası olmak üzere Bandırma esnaf camiasının önemli bir kimliği kaybettiğini, Başkan Veli Emir`in dürüst, çalışkan ve babacan kimliğinin başta üyeleri olmak üzere tüm esnaf camiasına yaklaşımı ile sevilen sayılan bir kimliğe sahip olduğunu vurgulayarak, ``Kendisinden aldığımız destur ile bıraktığı yerden hizmet bayrağını burçlara dikmek azmimiz hiç bitmeyecektir. Bandırma Otelciler ve Kahveciler odası camiasının Veli Emir`i unutması mümkün değildir. Onun çizdiği hedefte esnaf ve sanatkarımızın beklentilerini en üst noktaya taşıma çabamız onun varlığındaki heyecanla sürecektir.`` dedi.

Başkan Ömer Özışıkyıldız,``Başkanımız Veli Emir`in vefatı öncesinde alınmış kongre takvimimiz aynen işlemektedir. Başkan`ın vefatı ardından toplanan yönetm kurulumuz beni Başkanlığa getirirken, yedekten Bilal Avcı arkadaşımızı yönetm kurulumuza davet etmiştir. Bu prasedür tamamlanırken Odamız 12 Ocak pazar günü için daha önceden belirlenen konğre takvimizi aynen uygulayacaktır.``

``12 Ocak Pazar Saat 14.oo Kurtuluş Parkıbdaki gazinomuzda yapılacak kongremize tüm esnaf arkadaşlarımız davetlidir.`` dedi.



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu