Başkanlığa Servet Camgöz getirildi.

Başkanlığa Servet Camgöz getirildi.

Ankara`daki Balıkesirliler Derneği `nin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Ankara`daki Balıkesirliler Derneği `nin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Yönetim ve Denetim Kurulları için yapılan seçimde yeni yönetime

Servet CAMGÖZ, Tarkan İLDENİZ, Banu YILMAZ, Sinan AYHAN, Ayhan DOĞAN, Şenol KOCAER ve Kemal TÜRE, Hasan YAZICI, Erkin TÜZÜN, Nuri HASAR Denetim Kurulu`na seçildiler.

Yönetim kurulu ilk birleşiminde gerçekleştirdiği görev bölümünde Başkanlığa Servet CAMGÖZ getirildi.

Samimi ve açık hemşericilik yaklaşımı ile gerçekleşen kongre ve görevlendirme ardından bir açıklama yapan Başkan Servet Camgöz, ‘’Ankara`daki Balıkesirlileri ve Balıkesir`i sevenleri Sıhhiye`de Sağlık-1 Sokak 31/18 adresindeki Balıkesirliler Derneği` ne çağırıyoruz.’’ Dedi.

Camgöz,’’ Ankara`da yaşayan Balıkesirlileri bir araya getirip iyi günde, kötü bir arada olma kültürünü yaşatma, Balıkesir’imizin adını daha geniş kitlelere en güzel şekilde duyurma, Yükseköğrenim için Ankara`ya gelen gençlerimize sahip çıkma, burs vererek destek olma konularında yoğun olarak çalışacağız. Tanışma, bir araya gelme, üye listeleri güncelleme çalışmaları sürmekte olup, Ramazan ayında İftar yemeği ve Balıkesir`in Kurtuluş günü olan 6 Eylül`de Şükran Çelengi töreni yapılacaktır. Tüm Balıkesirlileri ve Balıkesir’i sevenleri bütün etkinliklerde Görmek istiyoruz.’’ Dedi.

 

 



Enver Dolgun
6.06.2014 20:36:08
Servet Camgöz ve arkadaşlarını kutluyor başarılı çalışma yapacaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum. BALIKESİRSPOR`U KUTLUYOR VE BAŞARI DİLİYORUM. Enver DOLGUN Eski Futbol Hakemi ve Gözlemci

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli