Basketbol´de yıldız fabrikası

Basketbol´de yıldız fabrikası

Basketbol´de Vecihibey büyük başarısı

 

Ortaokullar arası Basketbol turnuvalarında bölge birinciliği ardından hafta sonu katıldıkları İl şampiyonasında 3 rakibinin tümünü yenen Vecihibey Ortaokulu Küçük erkekler Basketbol takımı finalde Ayvalık Sakarya Ortaokulunu 78-20 yenerek il Şampiyonu oldu.

Ortaokullar arası Küçük Erkekler Basketbol turnuvasında Balıkesir İl şampiyonu olan Vacihibey Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol takımı 8-10 Şubat tarihlerinde Manisa da yapılacak grup şampiyonasında Balıkesir´i temsil edecek.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl, bölge, il, Gruplardan sonra Türkiye Şampiyonası için Kıbrıs´ta mücadele veren Yıldız Erkekler Vecihibey Ortaokulu, 2014-2015 şampiyonu olarak 18-22 Şubat´ta yapılacak Yıldız Gençler Türkiye Şampiyonasına kalan 16 Takım arasına doğrudan katılarak yarı final ve final oynayacak.

18-22 Şubat´ta Denizli de yapılacak Yıldız Erdekler Türkiye Yarı Final karşılaşmaları ile Küçük Erkeklerde bölge ve Balıkesir Şampiyonu olarak 8-10 Şubat´ta Manisa da oynanacak grup finallerine katılacak Vecihibey Ortaokulu küçük erkekler basketbol takımlarını Antrenörler Elvan Öztürk ile Muharrem Can Bestece, Denizlide oynanacak Yıldız Erkekler takımını ise Elvan Öztürk ile Alp Baydar hazırlıyor.

Başarılı takımlarımızı kutluyor. Manisa ve Denizli de oynanacak finallerde kendilerine şans diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Basketbol yıldız fabrikası
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı