Baski arıtması sorun oldu.

Baski arıtması sorun oldu.

Erdek´in en müstesna plajı Kurbağalı etkisi altında kaldı.

Yaz sezonu yaklaşırken yavaş yavaş Erdek´teki evlerine dönmeye başlayan Kurbağalı plaj sakinlerini bir türlü giderilemeyen arıtma kokusu karşıladı.

Konum ve içerik olarak herkesin hayali olan Kurbağalı´da denize nazır bir daire, emlak değeri olarak her yaz başında hatırı sayılır prim yaparken kurbağalı deresinin denizle buluşturğu noktada faaliyet gösteren Baski arıtma tesisinin yaydığı koku nedeni ile yakın çevredeki dairelerin emlak değeri artmıyor.

/resimler/2017-5/21/1033584688163.jpg

Sıfır dairelerin 1 milyon´u aştığı Kurbağalı´da arıtmaya paralel, koku menzili içinde kalan daireler Paşabayır´da satışa sunulan her hangi bir daire fiyatını aşmıyor.

Erdek li emlakçılar konuya ilişkin olarak Kurbağalı deresinin kendine özgü güzelliği olduğunu Turgut Özel bulvarı paralelinde arıtmaya kadar gelinen noktada bulunan daire fiyatlarının kendi ekseninde değer bulduğunu, ancak arıtmanın iki tarafında kalan dairelere fazla talep olmadığı ifadeediliyor.

/resimler/2017-5/21/1038507037550.jpg

Baski´nin Erdek´te altyapı projesini güncelleştirerek Kurbağalı dere ağzı ve arıtma çevresinde yaşanan koku olumsuzluğu gidermesi sadece konut sahiplerini değil bu bölgede denizi kullananlarıda sevindirecek



Anahtar Kelimeler: Baski arıtması sorun oldu
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli