Baski, şimdilik bizden aldıkları araçların kapılarına `B.B.Ş.B` yazmaktan öte geçmedi.

 Baski, şimdilik bizden aldıkları araçların kapılarına `B.B.Ş.B` yazmaktan öte geçmedi.

Mirza, Büyükşehir'in yapması gereken işleri vatandaş bizden bekliyor

“Sadece bizim araçların üzerine B.B.Ş. Belediyesi yazdılar”

Mirza, Büyükşehir’in yapması gereken işleri vatandaş bizden bekliyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Milletvekili Namık Havutça tarafından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Toplantıda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Mirza, altyapı ile ilgili eleştirilere yanıt olarak ‘’Bandırma Belediyesine ait dört müdürlük Büyükşehir’e bağlandı. Yaptıkları iş sadece bizden aldıkları yapı işleri araçlarının kapılarına “Büyükşehir Belediyesi” yazmak oldu. Vatandaş bizi arıyor bu anlamda araç gerecimiz yok, eskiden Balıkhaneyi her gün yıkıyorduk, şimdi bizi arayıp neden yıkamadığımızı soruyorlar. Bizde kendilerine İtfaiyenin Büyükşehir’e geçtiğini bu işleri artık BASKİ adı altında oluşan kurumun yapacağını açıklıyoruz.’’ Dedi.

Başkan Mirza, Ali Hikmet Paşa caddesi üzerinde ve AKP li Meclis Üyesi Alp Bostancı’nın işyeri karşısında sokağa akan lağımın temizlenmesi için kendilerinin bir şey yayamamış olmaktan duydukları üzüntüyü dile getirdi ve “ Baski bizden aldığı araçların kapılarına ‘Büyükşehir Belediyesi’ yazmaktan öte geçmedi.” Dedi.

Başkan Mirza, Tatlısu çeşmesinin hala akmadığını, Su bedelleri ödeme noktalarında saatlerce fatura ödemek için soğukta bekleyen vatandaşların çilesinin bitmediğini ’de hatırlattı.

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false