Baski`den körfeze özel ilgi

Baski`den körfeze özel ilgi

Balıkesir Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Körfezde Biyolojik Arıtma Tesisine ait deniz dejarz defiröz hattının temizlenmesi işlemini gerçekleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Biyolojik Arıtma Tesisine ait deniz dejarz defiröz hattının temizlenmesi işlemini gerçekleştirdiklerini açıklandı. BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, “Yıllardır Körfezimizde aksak yürüyen, yarım kalan ve başlanmamış ne kadar iş varsa hepsini programlı bir şekilde çözeceğiz” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, Edremit’in Zeytinli Mahallesi Dalyan Bölgesi’nde bulunan Edremit Biyolojik Arıtma Tesisine ait deniz dejarz defiröz hattının temizlenmesi işlemini gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Arıtma Tesisinde yapılan ön incelemeler sonucu mevcut 40 bacadan, 36’sının tıkalı olduğu tespit edildiği, defiröz hattının temizlenilmesi kararı alınması ile 40 bacanın tamamını temizlemiş ve aktif hale getirildiğini açıklayan BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, “Çalışmalar kapsamında kör kapaklar açıldı. Tıkanmalara başlıca saç, kâğıt ürünleri sebep oldu. Bütün bunların temizliği yapıldı ve su basılıp, hatların çalışması sağlandı” dedi.

“Yıllardır Körfezimizde aksak yürüyen, yarım kalan, başlanmamış ne kadar iş varsa hepsini programlı bir şekilde çözeceğiz” diyen Ali Enisi Isparta, “BASKİ Körfez Şubesi personeli olarak vatandaşlarımıza yaşanabilir bir Edremit Körfezi sunmak için uğraş verdiklerini söyledi. ENVER DOLGUN



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli