Başladığı gibi bitti 0-0

Başladığı gibi bitti 0-0

Gönen, Burhaniye`den puan çıkartmayı başardı.

Haftanın önemli maçında deplasmanda Burhaniye Belediyespor’la karşılaşan Gönen Belediyespor, ilk yarıda 3 net gol pozisyonunu değerlendiremediği maçın sonunda sahadan 1 puanla ayrıldı. Yeşil beyazlılar 8 Eylül Stadı’nda “Yenemiyorsan Yenilme” taktiği ile puan çıkarmayı başardı.

90 dakikanın geneli her iki takım açısından da orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Gönen Belediyespor ilk yarıda rakibine oranla daha çok hücum düşünen bir oyun ortaya koydu. 3 net gol pozisyonu da bulan yeşil beyazlılar, golü bulamadılar.

İkinci yarıda ev sahibi ekip kazanmak için varını yoğunu ortaya koyunca Gönen daha dikkatli bir oyun sergilemeye başladı. İki takımın da savunma güvenliği için hücuma çok adamla çıkamayınca maç golsüz sona erdi. Gönen böylelikle üst üste çıktığı iki deplasmandan 4 puan almayı başardı.

Hakemler: Sezer Tan (**), Burak Dilekkuyu (**), Abbas Özer (**)

Burhaniye Belediyespor: Mustafa (***), Ufuk (**)(Ömer (**), İbrahim (***), Güven (***), Habil (**), Yusuf (**), Melih (**), Ramazan(**), Deniz (***)(Ayberk (**), Erdem (***)(Barış (**), Caner (***).

Gönen Belediyespor: Serdar (**), Semih (***)(Ogulcan (**), Yekta (***), Aral (***), Cihat (***), Remzi (**), İsmail (***), Olcay (**), Volkan (*)(Sezai (**), Erhan (**)(Soykan (**). 



Anahtar Kelimeler:
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli