Başlamadan bitti.

Başlamadan bitti.

Bandırmaspor yönetimi Feridun´un biletini kesti

Bandırmaspor yönetim kurulu yaptığı yazılı açıklama ile Feridun Kıroğlu ile yollarını ayyırdığını açıkladı.

Bandırmaspor´dan yapılan açıklama; 

HİÇ KİMSE ARMADAN ÜSTÜN DEĞİLDİR..
Feridun Kıroğlu Kadro Dışı Kalmış ve Takım Bulması Istenmistir.
Takım Kampımızın başlamasından bu güne kadar yaptığı disiplinsizlik ile birlikte takim arkadaşlarına ve hocasına yaptıgı saygısızlıklar için futbolcumuz Feridun Kıroğlu ile konuşulmuş kendisine her türlü uyari ve ikaz yapılarak kendisini futbolla verilmesi istenmiştir. Futbolcu ile yapilan konuşmada eğer ki başka bir kulübe gitmek istiyorsa istediği kolaylığın kendisine sağlayacağı bildirilmistir. 
Ama futbolcumuz bu konuşmalara rağmen aynı hal ve tavırlara ısrarla devam etmiş ve en son olarak Silivrispor maçı ve sonrası aynı tavır ve hareketlere devam etmesi ile birlikte takım içinde huzursuzluk yaratması nedeni ile süresiz kadro dışı bırakılmıştır..
Bu süreç sonrası kulübümüz yine de transfer sezonun sonuna yaklaşılması ve futbolununda mağdur olmaması için başka bir kulüp buldugu takdirde ister kiralik isterse bonservisi ile gitmesine izin verilmiştir. Bundan sonraki süreç futbolcunun kendi tavır ve düşüncesine göre devam edecektir.. 
Bandırmaspor Kulubü olarak şunun bilinmesini isteriz. Hiç bir futbolcu veya birey Bandırmaspor Arması ve Formasından üstün değildir. Bandırmaspor ilke ve sevgisi herşeyden önce gelir. Bütün transferlerimiz bu doğrultuda yapılmaya çalışır. Takımın huzurunu kaçıran ve bu formaya saygısızlık yapanlarla yollar her zaman ayrılmış ve bundan sonra da ayrılacaktır. BANDIRMASPOR KULÜBÜ



Anahtar Kelimeler: Başlamadan bitti
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false