Bayan Muhtar aracında ölü bulundu.

Bayan Muhtar aracında ölü bulundu.

Edremit, Sarıkız Mahalle Muhtarı Nuray Günaçar 3 gün önce yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Edremit ilçesi Sarıkız Mahallesi Muhtarı Nuray Günaçar´ın (41), otomobilinde tabancayla başından vurulmuş cesedi bulundu.

/resimler/2019-3/1/0114535512543.jpg

Edremit ilçesi Sarıkız Mahallesi´nin muhtarı ve 31 Mart´taki yerel seçimlerde yeniden muhtar adayı olan evli ve 2 çocuk annesi Nuray Günaçar, dün saat 17.30 sıralarında Edremit-Kızılkeçili yolunda, park halindeki otomobilinde yoldan geçen bir sürücü tarafından başından vurulmuş olarak bulundu. Sürücünün ihbarı üzerine, bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Günaçar´ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Günaçar´ın yanında kendisine ait tabanca da bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Nuran Günaçar´ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.

/resimler/2019-3/1/0117341140506.jpg

Çevresinde sosyal ve neşeli biri olarak tanınan Günaçar´ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında, bazı kişiler tarafından hakkında çıkarılan dedikodulara itibar edilmemesi gerektiğini yazdığı görüldü.

Nuray Günaçar´ı bulan sürücünün ifadesine başvuruldu. İntihar etmiş olabileceği üzerinde durulan Nuray Günaçar´ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

/resimler/2019-3/1/0120062080131.jpg

Sosyal paylaşım ağı Facebook´a 25 Şubat´ta yazdığı son mesajı

               SARIKIZ MAHALLESININ DEGERLI SAKINLERI
2009 Yilindan beri özveri ile yapmakta olduğum sarikiz mahalle muhtarlığını sizlere hizmet etmeyi kutsal sayarak hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeden bugüne kadar ONURUMLA yapmış bulunmaktayım 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde tekrar sizlerin hizmetine talip olarak aday oldum.
ANCAK,
Son günlerde hakkında asılsız ve mesnedsiz haberler çıkarılarak şahsım yıpratılmaya çalışılmakta olup,haberi çıkaran kişiler kendilerine benim üzerimden prim yapmaya çalışmaktadırlar.
Kaymakamlık makamının Sosyal yardımlasma Vakfının tespitleri ile belirlenen vatandaşlarımıza,ŞEHİT ve GAZI Yakınlarına (Yasa gereği) muhtarlıklar aracılığı ile kömür dağıtımı yapılmakta olup,muhtar olarak bu listelerin oluşumunda hicbir katkımız olmayıp,sadece dağıtımı vakıf elemanı nezaretinde tarafımızca yapılmaktadır.
Bu tür işlemler üzerinden asılsız olarak hakkımda çıkarılan dedikodu mahiyetinde yapılan ve kara propagandayı yapan kişiler tarafimca tespit edilmiş olup haklarında hertürlü YASAL IŞLEMLER başlatılacaktır.
Sarıkız mahallesi sakinlerim olarak beni en yakın tanıyan ve bilen AİLEM Olarak gördüğüm sizlerin bu tür asılsız ve hayadan uzak haberlere itibar etmemenizi,bu tür kişilere prim vermemenizi,
Siz değerli mahalle sakinlerimden Önemle rica ediyorum.
SAYGILARIMLA.    NURAY GÜNAÇAR    SARIKIZ MAHALLESI MUHTARI VE ADAYI

/resimler/2019-3/1/0125364899115.jpg



Anahtar Kelimeler: Bayan Muhtar aracında bulundu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli