Bayan aday`dan iddialı çıkış

Bayan aday`dan iddialı çıkış

Kayacık mahallesinin dört muhtar adayından tek bayan Kadriye Aydın, mahalleye aydınlık gelecek vaat ediyor.

Kadriye Aydın ilk kez bir bayan olarak Kayacık Mahallesine muhtar adayı oldu.

Bandırma`nın hızla büyüyen mahallesi Kayacık, Toki ile birlikte hızlı bir nüfus artışına muhatap olurken, yerel yönetim anlamında da arz ve taleplerin şekillendiği görüldü.

Geçtiğimiz yıllarda Muhtarlı talebi anlamında fazla ilgi gösterilmeyen Kayacık, Toki konuşları ile birlikte önemli genişlemeye neden olurken  bu değişim yerel seçimlerde Muhtarlık taleplerinde de patlamaya neden oldu.

4 muhtar adayının bulunduğu Kayacık`ta Bayan aday olarak adı öne çıkan Kadriye Aydın gelişen Kayacık`ta farklı beklentileri olan mahalle sakinlerinin ısrarıyla ilk kez bir bayan muhtar adayı olarak çalışmalarına başladı.

Aydın, uzun yıllar mağaza müdürlüğü gibi önemli görevde bulunmasının halkla ilişkide önemli bir kariyer edinmesine neden olduğunu, bu atmosferde Vecihibey ilk öğretim okulu ve ŞMĞ de okul aile birliği derneklerinde yönetici olarak aktif performans göstermesine neden olduğunu belirterek Kayacık mahallesine muhtar adayı olmasında da bu görevlerdeki performansının etken olduğunu söyledi.

Kadriye Aydın, Kayacık mahallesine bayan gözü ile bakıldığında çok eksiğin bulunduğunu, çevre ve sosyal yaşam anlamında bu eksikliklerin giderilmesine vesile olacak kimliğin kendisi gibi bir bayan olmasından geçtiğini vurgulayarak, mahallede akşam karanlığı ile birlikte etkin , başı boş sokak köpekleri istilası bulunduğu, genişleyen mahallenin varoş sokaklarında yanmayan sokak lambaları, çevre anlamındaki beklentiler dahası Muhtarlık ofisi olarak bayanların rahatlıkla gelip girebileceği bir ofis tanzim edeceğini söyledi.

Kadriye Aydın, Kayacık mahallesinin çalışan kesimden oluşan nüfusunun erkekler anlamında gündüzleri işe gidildiğini, mahallenin genelde bayanlara kalması nedeni ile bu tür sosyal çalışmaları bir bayanın yapmasının mahalle halkı adına daha avantaj teşkil edeceğini inandığını söyledi.

Kadriye Aydın, Belediye ilişkileri ile mahallenin eksikliklerini giderme noktasında önemli efor sarf etmesi gerektiğine inandığını bunların içinde Fittnes spor bahçeleri oluşturmak istediğini söyledi.

Kadriye Aydın, 3 cami bir okulu bulunan Kayacık`ta bu mabetlerin her türlü sorunu ile ilgilenerek başta temizlikleri olmak üzere ihtiyaçları ile yakından ilgileneceğini söyledi.

 



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı