Euro 2020 Heyecanı Dorukta, Biletler Satışta!

Euro 2020 Heyecanı Dorukta, Biletler Satışta!

Euro 2020 Heyecanı Dorukta, Biletler Satışta!

2020’de oynanması beklenen fakat Covid-19 salgın nedeniyle 2021 yazına ertelenen Euro 2020 Avrupa Şampiyonası Maçları için zaman geldi! Maçlar çok yakında art arda oynanmaya başlayacak! Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın da yer alacağı 3 önemli maç herkes için büyük bir heyecan yaratıyor. Geçen yıldan bu yana Euro 2020 Avrupa Şampiyonası’nı bekleyen futbolseverler birbirinden önemli 3 maçın artık gerçekleşmesi için gün sayıyor. Euro 2020 Avrupa Şampiyonası Maçları’nın kesin olarak seyircili bir şekilde oynanacağı açıklandı! Zaman yaklaşıyor! Ertelenmiş mücadele heyecanını içinde tutamak istemeyen taraftar Euro 2020 Avrupa Şampiyonası Maçları için çoktan bilet kuyruğuna girdi. Türkiye A Milli Takımı’nın heyecanına ortak olmak ve karşılaştığı takımlarla mücadelesine destek vermek isteyen taraftar tüm coşkusuyla maçların oynanacağı günleri bekliyor.

Euro 2020 İtalya – Türkiye Maçı

Taraftarın heyecanla beklediği Euro 2020 Avrupa Şampiyonası, İtalya – Türkiye açılış maçıyla başlayacak. 11 Haziran 2021’de başlayacak olan Euro 2020 Avrupa Şampiyonası Temmuz ayının 11’in de son bulacak. İtalya – Türkiye Maçı, Türkiye saati ile saat 22.00’da başlayacak. İki milli takım mücadelesini Roma Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirecek. Türkiye A Milli Takımı için bu maç büyük önem taşıyor. İtalya Milli Futbol Takımı bu kupayı bir kez kaldırma şansına erişmiş bir takım. Euro 2020 Avrupa Şampiyonası’na başarı bir giriş yapmak Türkiye A Milli Takımına moral ve motivasyon kaynağı olabilir. Bu nedenle maçın sonucu Türk A Milli Takımı için oldukça önemli.

Euro 2020 Türkiye – Galler Maçı

Türkiye’nin Euro 2020 Avrupa Şampiyonası’nda karşılaşacağı diğer bir takım ise Galler Milli Futbol Takımı. Türkiye – Galler Maçı İsviçre’de Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Türkiye saati ile saat 19.00’da gerçekleşecek. Galler Milli Futbol Takımı, bir kez FİFA Dünya Kupası’nda çeyrek final oynamış bir takım. Türkiye A Milli Takımı, genç ve dinamik kadrosuyla oynayacağı Euro 2020 Avrupa Şampiyonası için oldukça iddialı bir kadroya sahip.

Euro 2020 İsviçre – Türkiye Maçı

Türkiye A Milli Takımı’nın katılacağı diğer karşılaşma İsviçre – Türkiye Maçı olacak. İsviçre – Türkiye Maçı da Türkiye – Galler Maçı ile aynı yerde, Bakü Olimpiyat Stadı’nda İsviçre’de gerçekleşecek. 20 Haziran’da oynanacak olan maç herkes için heyecanlı bekleyişi devam ettiriyor. İsviçre – Türkiye Maçı, Türkiye saati ile 19.00’da oynanacak. Türkiye A Milli Takımı’nın Euro 2020 Avrupa Şampiyonası’nda katılacağı en son mücadele olacak olan İsviçre – Türkiye Maçı akıllarda kalan en son maç olacak. Taraftar şimdiden İsviçre – Türkiye Maçı için nefesini tuttu.

Euro 2020 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Türk A Milli Futbol Takımı’na destek olmak istiyorsan, takımını yalnız bırakma ve Biletme’den bilet satın al. Katılmak istediğin Euro 2020 Avrupa Şampiyonası maçları için Biletme’den güvenli bir şekilde bilet satın al. İtalya – Türkiye, Türkiye – Galler, İsviçre – Türkiye Maçları için Biletme’den kolayca bilet bulabilirsin. Ertelenmiş ve uzun süredir gerçekleşmesini beklediğin Euro 2020 Avrupa Şampiyonası Maçları’nın sonucunu kendi gözlerinle yakından görme fırsatı yakala. Milli Takımı’nın yanında olmak için Biletme’den bir an önce istediğin koltuğu seç ve satın al. Futbolseverlerin ilgisinin zaman yaklaştıkça daha çok büyüdüğü Euro 2020 Avrupa Şampiyonası Maçları için biletler hızlı bir şekilde tükeniyor. Gitmek istediğin maça bilet satın almak için elini çabuk tut ve hemen biletini Biletme üzerinden güvenli bir şekilde satın al.  



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli