Muhtar Baycan´a tehdit notu

Muhtar Baycan´a tehdit notu

Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan: ?Verdiğim rahatsızlıktan özür dilemem, onur duyarım?

Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Koza Baycan´ın evinin merdivenlerine gece "Muhtar, Akıllı Ol" yazılı bir tehdit notu bırakıldığı öğrenildi.

Evinin girişindeki merdivenlere bırakılan tehdit notu, aynı zamanda Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı olan Muhtar Baycan´ı çileden çıkardı.

Üzerinde, "Muhtar, Akıllı Ol" yazılı tehdit notunu gören Baycan, sosyal medya sitesinden  "Delikanlıyım diyenler öyle merdivene not bırakmakla delikanlılık olmuyor. Şerefsizler, dükkanın önünde bekliyorum kimse yok, yalnızım. Erkeğim, delikanlıyım diyorsanız gelin. Demirden korksak trene binmeyiz. Öyle erkeklik kimlikte olmaz, yürekte olur" yazısını paylaştı.

   ?VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN ÖZÜR DİLEMEM, ONUR DUYARIM?

Muhtar Baycan, tehdit notunu almadan saatler önce sosyal paylaşım  sitesi üzerinden, ?Benim üzerimden siyaset yapan arkadaşlar! Yanlışsınız. Kendi eksiklerinizi ve başarısızlığınızı bana mal ederek benim işimi iyi yaptığımı siz de kabul etmiş oluyorsunuz. Evet, işimi seviyorum. İnsanları seviyorum. İnsanlara yardımcı olmayı seviyorum. Çalışmayı seviyorum. 1995 yılından beri siyasetin içindeyim. 2002´de esnaflığa başladım. 2009´da mahallem beni layık gördü. Beş aday içinden, yeni kurulan bir mahallenin ilk kadın muhtarı oldum ve görevimi iki yıldır sürdürüyorum. Bugüne kadar ideolojim ve doğru bildiklerimden ödün vermedim. Kişisel çıkarlarım için siyaset yapmadım. İş istemedim, aş istemedim, inandığım, doğru bildiklerimle her zaman dik durdum. Bundan sonra da öyle olacak. Evet, beni ben yapan değerlerden ödün vermedim. Seçim döneminde, bir muhtar olarak mahalle sakinlerine yardımcı olmak benim görevim. Seçmenim, beni orada görmek istiyor. Görevimi, vatandaş, seçmen ayırmadan yaparken, varlığımdan rahatsızlık duyanlar kusura bakmasın, verdiğim rahatsızlıktan özür dilemem, onur duyarım.? yazısını paylaşmıştı. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Baycan ironik paylaşım
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli