Bayrağı burçlara dikiyor

Bayrağı burçlara dikiyor

Gönen`in MHP Genç Başkan adayı, gittiği her yeri Bayrakla donatıyor.

Gönen`de uzun bir aradan sonra bölge yapısına uygun genç bir Başkan adayının arkasında toplanan Milliyetçi Hareket Partisi MHP gittiği her yeri Bayrakla donatıyor.

Gönen`in tanınmış ailelerinden Ziraat Mühendisi Mustafa Gürcanlar köyleri ile bütünleşen Yeşil Gönen`de tarımsal dinamikleri öne çıkartıp bölgeye iş ve istihdam vaad ederek sürdürdüğü siyasi çalışmaları vatandaştan büyük destek görüyor.

Yeşil Gönen`in, gelinen noktadaki hastalığının, tarıma dayalı ekonomik gelişme çözülebileceğini söyleyen MHP`nin genç Belediye Başkan adayı Mustafa Gürcanlar ``Gönen`in beklenti ve istişare ettik, bir bir ardına kapanan işyerleri, yerini sokaklarda boş gezen insanlara bıraktı.``

``Henüz yapılanma aşamasındaki Organize sanayi Bölgemizde, tarım ve hayvancılığa dayalı sanayiye cazip olanaklar tanınacak olursa, Gönen ovasının verimli topraklarında üretilen her mahsul altın olacaktır, Başta Pirinç olmak üzere istihdam ve rekolteyi katma değeri dönüştürecek yatırımlara yerel yönetim olarak kucak açacağız.`` diyerek mesleki anlamdaki karıyeri nedeni ile yaşanan bu sıkıntının reçetesini kendisinin yazabileceğini söylüyor.

Gönen`in yeni kanlı, deli kanlısı MHP Başkan adayı Ziraat mühendisi Mustafa Gürcanlar, rakiplerine tur bindirdiği seçim gezilerinde girdiği her kahveye bayrak armağan ederek büyük ilgi çekiyor.

Gürcanlar; Millet olarak zor günlerden geçiyoruz, varlığımızın teminatı Bayrağımız dalgalanmadıkça, Minarelerimizde ezan seslerimiz yükselmedikçe anlımız açık, başımız dik olarak yaşamamız mümkün değildir.`` diyerek öncelikli beklentilerinin vatanın bölünmez bütünlüğü olduğunu söyledi.




  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı