Bayram Özdemir, Bandırmaspor Kulübü basın sözcüsü

Bayram Özdemir, Bandırmaspor Kulübü basın sözcüsü

Bandırmaspor yönetim kurulu üyeliğine getirilen Bayram Özdemir, Sanayispor'daki görevinden istifa etti.

Bandırma’nın en eski amatör spor kulüplerinden Sanayispor’un 2. Başkanı ve basın sözcüsü Bayram Özdemir, Bandırmaspor Kulübü yönetim kuruluna girip, basın sözcülüğüne getirildi.

Özdemir, düzenlediği basın toplantısında, Sanayispor Kulübü yönetim kurulundan istifa ettiğini açıkladı.

Bayram Özdemir, önümüzdeki hafta içinde, Bandırmaspor ile ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini belirtti.

8 Mayıs Pazartesi günü yapılan Bandırmaspor kongresinde yönetim kurulu basın sözcülüğüne getirilen Turkuaz- Pide-Kebap, Turkuaz İnşaat işletmesi yönetim kurulu başkanı Bayram Özdemir, daha öncede görev yaptığı Bandırmaspor'da yeniden görev almasının sorumluluğu bilincinde olduğunu ifade etti.

Bayram Özdemir; "Bandırma da 2002 yılında başladığı iş hayatımda TURKUAZ İnşaat ve TURKUAZ Pide-Kebap işletmeleri olarak ismimizin marka olması noktasında verdiğim çabanın bugün karşılığını görmemin mutluluğunu yaşıyorum.

İş dünyasında marka olmanın sorumluluğu içinde kentimizin marka kuruluşu Bandırmasporumuz için her daim elimiz taşın altındaydı.

2018 yılında Gösel Karlahan’ın Bandırmaspor başkanlığı sürecinde şahsıma yönetim kurulu asbaşkanı görevi verildi.

Bu arada zaman zaman basın sözcülüğü görevini üstlendim.

2019 yılında Bandırmaspor’daki görevim sona erdi.

2022 yılında ise kentimizin güzide amatör kulüplerinden SANAYİSPOR yönetim kuruluna seçildim. Sizinde yakından bildiğiniz gibi Sanayispor’daki 2. Başkanlık görevim yanı sıra basın sözcülüğü görevini üstlendim.

8 Mayıs 2023 te yapılan Bandırmaspor genel kurulunda ise Başkan Onur Göçmez şahsıma yönetim kurulu üyeliği teklif edip, benimle çalışmak istediğini söyledi. Bu durumda konu Bandırmaspor olunca akan sular durur.

8 Mayıs’ ta yapılan genel kurul ardından gerçekleşen yönetim kurulu görev bölümünde şahsıma Basın sözcülüğü görevi verildi.

Bizdeki adidet duygusu verilen görev kutsaldır ve sonuna kadar sürdürülür.

Ancak statü gereği aynı faaliyet alanı olan sportif mücadele her ne kasar ayrı liglerde olsa da, iki ayrı kulüpte görev alma olasılığı statü gereği söz konusu değildir.

Bu durumda Sanayispor’daki görevimden istifa ediyorum

Bugüne kadar birlikte çalıştığımız çok değerli Sanayispor başkanı Serkan Martı ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bandırma’da faaliyet gösteren tüm amatör takımlar Bandırmaspor’un altyapısıdır.

Bandırma’da faaliyetlerini sürdüren amatör takımlar Bordo beyazlı takımımızın altyapısı olarak görmekteyim. Bu anlayışla tüm amatör takımlarımıza aynı mesafede olmak istiyorum.

8 Mayıs’da gerçekleşen Bandırmaspor kongresi ile değerli başkanım Onur Göçmez’in şahsıma gösterdiği güven’e layık olmak için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yüreğimizdeki iki ateşten birisi spor Markamız Bandırmaspor’un süper lig’e taşınması, 2.cisi ise bu fırtınanın Bandırma’nın il olması ile örtüşmesidir. 

Bandırmaspor’umuzun çok değerli başkanı Onur Göçmez ile aynı ekipte yer almanın gururu içinde, bugünden itibaren konulacak hedefleri yakalama adına Allah hepimize gayret ve kuvvet versin.

Değerli basın mensubu arkadaşlarım,

Şu bir gerçek ki.. Hiçbir sportif başarı sporcu, teknik ekip ve yönetimden ibaret değildir…

Dolayısıyla başarıyı etken kılan en önemli unsur onu kalıcı sağlayan taraftarıyla bir bütün olmaktır..

Buda siz değerli basın mensuplarımızın gerek takım kadromuz, gerek teknik ekibimiz, gerekse yönetim kurulumuzun ortaya koyduğu çabaya içtenlikle, duyarlılık gösterip, bunu taraftara en uygun şekilde yansıtması ile mümkündür.. 

İşte biz o zaman başarıya kilitlenmiş bir bütün olabiliriz…

Bu anlamda gerek takım kadromuz, gerek teknik kadromuz, gerekse yönetim kurulu ile siz değerli basın mensuplarımızı koordine edecek olan ben, Basın sözcüsü olarak sizler için hazırlayacağımız rutin basın toplantılarında ekibimizin durumu hakkında en sağlıklı bilgi akışını sağlamanın yanı sıra, yine siz değerli basın mensuplarımızın özel röportaj isteklerini en kısa zamanda gerçekleştirmelerine yardımcı olacağım.

Bandırmaspor’u sporcusu ile, teknik ekibi ile yönetim kurulu ile birlikte Bandırmaspor taraftarıyla bir elmanın iki yarısı gibi bütünleştirdiğimizde özlediğimiz, beklediğimiz başarı bizimle olacaktır.

Etrafımızda Balıkesirspor, Bursaspor gibi birçok kötü örnek var bunlardan ders çıkartarak emin adımlarla önümüze bakmalıyız.

Aramızda anlaşmazlıklar olabilir, sonuçta hepimizin amacı aynı olduğuna göre, hepimiz “Bandırma vapuru” yolcusu olarak aynı gemide olduğumuza göre anlaşılmayacak hiçbir şeyimiz olmamalı, biz sizler ve taraftarlarımız için sorunsuz, çözüm odaklı bir yönetim anlayışını benimsemek istiyoruz.

Dolayısı ile Bandırmaspor her ne kadar yöneticisi ile futbolcusu ile teknik kadrosu ile bir takım ise siz değerli basın mensuplarımız da bu takımın birinci yedeğisiniz…

Bu vesile ile davetimize icabet edip, akşamın bu saatinde zamanınızı bizimle paylaştığınız için sizlere teşekkür eder en kısa zamanda sağlıklı ve sevindirici haberlerde buluşmak dileğiyle diyorum."

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı