Bayramda doluluk tavan yaptı

Bayramda doluluk tavan yaptı





Kaplıcalar bünyesindeki otellerin 6 günlük Kurban Bayramı tatilinde  %100 yüz doluluk oranına ulaşması yönetimin yüzünü güldürürken, , Gönen Belediye Başkanı ve Kaplıcalar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, Aralık ayında düzenlenecek  İzmir Travel Fuar için hazırlıklarının başladığını bildirdi.


TANITIMA AĞIRLIK VERİLECEK

Gönen, termal turizmde Marmara bölgesinin cazibe merkezi olurken, Belediye Başkanı ve Kaplıca Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen'in kaplıca turizminde Türkiye'nin iddialı merkezlerinin arasına girdiğini bildirdi.

Gönen-Bandırma yolunun yapılmasıyla ulaşım sorunun ortadan kalktığına işaret eden Başkan Yakar, ulaşım sorunu olan bir merkezin, turizminin, sanayisinin ve ekonomisinin gelişmesi, ilerlemesi beklenemez. Gönen-Bandırma yolunun yapılması, tesislerimizin rehabilite edilmesi, tanıtım çalışmalarına ağırlık verilmesi, turizmimizin gelişmesini tetikledi” dedi.

Gönen ekonomisinin mihenk taşlarından en önemli iki tanesinin tarımsal üretim ve turizm olduğuna da işaret eden Başkan Hüseyin Yakar, turizm sektöründe, özellikle de Kaplıca turizmi sektöründe Gönen'i daha ileri noktaya taşımak için başlatmış olduğumuz çalışmalar, etkili olmaya başladı. 6 günlük Kurban Bayramı tatilinde, işletmemiz bünyesindeki otellerde %100 doluluk oranı yaşandı.

Kış döneminde de otellerimizin potansiyelini arttırmak için fuar ve tanıtım çalışmalarına ağırlık verilecek” dedi.



ÖNCE İZMİR, ARDINDAN İSTANBUL


Gönen Kaplıcaları İşletmesi olarak geçen yıl ilk katıldıkları İzmir Travel Fuarının, işletme açısından çok olumlu sonuçlandığını da anımsatan Başkan Yakar, İlk kez geçen yıl yer aldığımız İzmir Travel Fuarında, yapılan rezervasyonların tamamı işletmeye döndü. Gönen Kaplıcaları, İzmir Fuarıyla yüzünü Ege'ye çevirmiş oldu. Aralık ayında İzmir Travel Fuarına hazırlıklı olarak katılacağız, Şubat ayında da İstanbul EMİTT Fuarında yer alacağız” açıklamasını yaptı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı