Bayramda ibadete açılacak

Bayramda ibadete açılacak

Erdek, Gevede'de kurulu ‘'Kralın Çiftliği, Erdek Land'' bünyesinde yapımı süren muhteşem Camii Ramazan Bayramında ibadete açılacak.


ERDEK LAND CAMİİ paylaşan: zeki-karadeniz

İş Adamı Osman Mırız tarafından, Erdek, Gevede’de kurulu ‘’Kralın Çiftliği, Erdek Land’’ bünyesinde yapımı süren muhteşem Camii Ramazan Bayramında ibadete açılacak.

Turizmci İş adamı Osman Mırız’ın ‘’Kralın Çiftliği, Erdek Land’’ bünyesinde 13 aydır yapımı devam eden muhteşem Camii, Ramazan bayramında ibadete açılacak.

İş adamı Osman Mırız hiç bir masraftan kaçınılmaksızın tamamlanacak Camii Bayramda ibadete açmak istediğini, Erdek Land Camii’nin, gerek iç dizayn’da, gerekse dış dizayn‘da Türk-Osmanlı tarihinin çizgilerinden ödün vermeksizin hayata geçirilen bir  eser olacağını söyledi.

Mırız, Erdek Land Camii’nin tamamlanması için büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, ‘’16x16 lık ebatlarda kubbe ile oturduğu kaidesi üzerinde, hanımların namazlarını eda edeceği mahfili, Hoca’nın Minberi, Hutbesi ve  bahçesindeki şadırvanı ile muhteşem bir eser yaratmak istiyoruz, Yapının fiziki durumu tamamlandı, ince işçilik ve son rötuşların ardından Minber ve Hutbe altın varak ile kaplanması ardından avizeler takılıp ışıklandırma ve seslendirme yapılarak eser açılışa hazır olacak, Allah’ın izni ile Ramazan Bayramında, Bayram Namazını burada kılacağız.’’ dedi.

İş Adamı Osman Mırız tarafından özenle yapımı süren Erdek Land Camii’nin 2 milyon liraya mal edildiği kaydedildi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı