Beach Cactüs Tatlısu`da ezberleri bozdu

Beach Cactüs Tatlısu`da ezberleri bozdu

Mühendis iş adamı Mustafa Temel Özkoyuncu Gönen Güneşli`deki köy konağından sonra Tatlısu Beyaz evlerde inşa ettiği yeni işletmesi Beach Cactüs restaurant ile işletme ezberlerini bozdu





Mühendis iş adamı Mustafa Temel Özkoyuncu Gönen Güneşli`deki köy konağından sonra Tatlısu Beyaz evlerde inşa ettiği yeni işletmesi Beach Cactüs restaurant ile işletme ezberlerini bozdu.

Uzun yorucu ve yoğun bir çalışma atmosferi ardından bahçe süsleri organizasyonu nu kendi işletmesi Gönen Güneşli deki Köy konağında uygulayan iş adamı Mustafa Mete Özkoyuncu kısa sürede elde ettiği kazanımları ile Güneydoğunun kendine özgü ikram kültürü ile özdeştirdiği müşterilerinin gözüne girdi.

Özkoyuncu iki ortak olarak sürdürdüğü çalışmasını farklı coğrafyalara taşıma noktasında gösterdiği çabada günün birinde geçerken uğradığı tatlısu sahillerini birkez daha alıcı gözü ile izlemesi ardından mülkiyeti Hamamlı köyüne ait Aşağıyapıcı, Tatlısu arasında bulunan çınarlar, eski kayıkhane kasrı önündeki virane alanı 40 yıllığına kiralayarak başlattığı yapılanma çalışmasını önceki hafta sonu hizmete açtı.
Resmi açılışı önümüzdeki hafta yapılacak olan Beach Cactüs Restaurant`ın açılış yapılmadan geçtiğimiz pazar günü ziyaretçi sayısı 800 olması, Tesisin yapısal anlamdaki tercihinin doğru adres olduğunu gösterdi.

İş adamı Mustafa Mete Özkoyuncu tamamem kendi tasarımıyla yaşama kattığı tesisin mutfak müştemilatını ortak kullanım alanının dışına almakla kalmayıp, Kapalı alan, balkon, piknik alanı ve Beach ile çok yönlü ve aynı anda 500 kişiye hizmet verebilecek kapasitede olması işletmeye farklı bir anlayış kazandırmış.

Hijyen ön koşul olarak öne çıktığı işletmede, Süt ürünleri Gönen`in ünlü markası Kazancı tarafından hazırlanmış, Yeşil bahçe ürünleri Şahinburgaz`da özel üretime tabi tutulmuş, Bal, Reçel,Zeytin vs kahvaltılıklar özel karışımlar şark mutfağının öne çıkan ayrıntıları, öğleden magal keyfi ile örtüşmüş.
Kırmızı ette Gaziantep sofralarının vazgeçilmez lezzeti ön planda tutulan Beach Cactüs restaurant`ta Beach keyfinde görsellik ön planda, Yakın zamanda konsepte uygun kayıklarla bütünleşecek nargile keyfi Bandırma ve Eski kayıkhane Kasrı ile farklı görsellik kazanmış.

Akşamları ise Bandırma`nın renkli ışık Show`unda yemek yemenin atmosferi yakalanmış.

Manşet olarak sizin için gittik, gördük yemek keyfinin farklılığını sizler için inceledik.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı