Bebekli Annelerin hayır duasını aldılar

Bebekli Annelerin hayır duasını aldılar

Tarihi Bandırma Ortaokulunun restorasyon çalışmaları tamamlanıp, hizmete açılması ardından, arka bahçeye yapılan umumi tuvaletler ve bebek emzirme odası anneler tarafından büyük beğeni aldı.

Büyükşehir'in kendinden olmayan ilçe belediyelerine hizmet götürmediğine yönelik eleştiriler, bebekli annelerden karşılık bulmadı. Büyükşehir belediyesinin restorasyon çalışmasını tamamlayarak hizmet binası olarak hayata geçirdiği tarihi Bandırma Orta okulunan arka bahçe bölümüne yaptığı umumi tuvalet ve emzirme odası genç annelerin imdadına yetişti.

İyi ve güzel günlerce bebeklerini bebek arabalarına koyarak sahil bandında hava aldırmaya çıkan genç anneler, bebekleri doğal ihtiyacı alt kirlenmeleri nedeni ile yaşadıkları sıkıntı, çok amaçlı WC projesi ile çözüme ulaştı.

Bay ve Bayan tuvaletleri yanı sıra "bebek emzirme odası" olarak hizmet veren proje adeta Bandırmalı genç annelerin imdadına yetişti. Bebekli anneler artık gönül rahatlığı ile sahil gezintisi yapıp, bebeklerinin altı ıslandığında emzirme odasına gelerek kendilerine hediye edilen bebek alt değiştirme çantası ile ihtiyaçlarını gönül rahatlığı ile giderip, huzurlu olan bebeklerini emzirme odasında emzirebiliyorlar.

Gerek WC'den gerekse emzirme odası hizmetinden her hangi bir ücret talep edilmediği gibi, emzirme odasındaki  ihtiyaç malzeme çantasında bulunan her şey tamamen ücretsiz, aynı zamanda emzirme odasından bulunan lavabo'yu da kullanan genç anneler emzirme odası ve WC'lerin boşalması ardından 2 görevli tarafından temizlenerek hijyen hale getiriliyor.

Erkek WC, Bebek Emzirme ve Bakım odası, ihtiyaç malzeme odası ve bayan WC ücretsiz olarak hizmete girdi.

Bebek bakım ve emzirme odasında bir annenin bebeği için gerekli olan ne varsa, çantada o var. Ücret mi? işte bir o yok…



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı