Bedel ağır oldu.

Bedel ağır oldu.

Erdek`te, Turizm`in ivme kazanması üç-beş kişinin omuzlarına basınca bedel ağır oldu.Serdar Ortaç konseri 150 bin tl zarar etti.

Erdek`te turizm adına elini taşın altına koymak isteyen yanıyor. Bu bedeli ödeme noktasında elini taşın altına koyan isimlerden birisi Kaya Rock The oldu.

Kaya Rock The, Serdar Ortaç`ın yılın konserinde 150 bin tl zarar etti..

Erdek`i nitelikli turizm de yörüngesine oturtacak makro etkinliklerin organizasyonu olarak öne çıkan Kaya Rock The 30 Ağustos Zafer Bayramı galasında düş kırıklığına uğradı.

Yılın dev konseri için 3 gün kapalı kalıp genel temizlik uygulanan Kuzey yarın kürenin en büyük otantik Disco`su Kaya The Rock, uzun bir reklam informasyonu ardından önceki gece sahnesini paylaştığı Serdar Ortaç konserinden büyük zarar etti.

Dev organizasyonun ilgi noktasında kifayetsiz kalması, otoriteler tarafından Erdek`te henüs makro turizm anlamında istenilen seviyede olmadığı, bir kaç kişinin omuzlarında bir yerlere getirilmek istenen turizm ekonomisininde ancak bukadar olacağı belirtiliyor.

Organizasyon komiteleri turizm`in sadece yenip içilen, yatılıp kalkılan yerler olmadığı, projenin her merhalede top yekün sahiplenilmesi noktasında ancak bir yerlere gelinebileceği vurgulanırken, Serdar Ortaç konserinde yaşanan düş kırıklığının bunu bir kez daha açık ve net olarak gösterdiği kaydedildi.

Yaklaşık 200 bin tl ye malolan Serdar Ortaç konserinin 500 biletli tarafından izlenilmesi Erdek`te yaşanan turizm sezonunun turizm adına kayıp olduğu belirtildi.





  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli