Bekçi cinayeti aydınlandı

Bekçi cinayeti aydınlandı

Fabrikaya hırsızlık için girmişler, kendilerini gören bekçiyi delil bırakmamak için öldürmüşler

 

Bandırma´da Öztürkler Mermer fabrikasında güvenlik görevlisi olarak çalışan 59 yaşındaki Şahsuvar Ertürk´ün cinayet şüphelisi olarak aranan 29 yaşındaki F.Ö gözaltına alındı.

Öztürkler Mermer fabrikasında güvenlik görevlisi olarak çalışan Şahsuvar Ertürk geçen pazar gecesi işyerindeki mesaisinde hunharca bıçaklanarak öldürülmüştü. Ertürk´ün parçalanmış cesedi pazar günü kendisine yemek getiren tabldot görevlisi tarafından bulunmuştu.

/resimler/2015-10/8/1747358450019.jpg

Hunharca işlenen cinayet ile ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma, güvenlik kamerası görüntüleri ve telefon görüşmelerinden yola çıkarak cinayet şüphelisi olarak F.Ö.´nün isimli zanlıyı yakalayarak adliyeye sevk etti.

Geçtiğimiz Cumartesi´yi pazara bağlayan gece yarısından sonra meydana geldiği saptanan cinayete kurban giden Şahsuvar Öztürk onlarca bıçak darbesi ile öldürülmekle kalmayıp, cinayete namus davası süsü vermek amacı ile yüz derisi soyularak boyut değiştirilmek istenmişti.

Jandarma delillerden yola çıkarak gerçekleştirdiği tahkikat sonucu Bursa´nın Karacabey ilçesinde bir salça fabrikasında işçi olarak çalışan F.Ö.(29)´u, gözaltına alarak gerçekleştirdiği soruşturma ardından hakkında tanzim edilen evrakla birlikte adliye ye sevk etti.

/resimler/2015-10/8/1748070169366.jpg

FABRİKAYA HIRSIZLIK İÇİN GİRMİŞLER

Cinayet zanlısı F.Ö. getirildiği Bandırma Jandarma Komutanlığı´nda suçunu itiraf etti.

F.Ö. olay günü M.C. isimli arkadaşı ile mermer fabrikasına hırsızlık yapmak için girdiklerini, Şahsuvar Ertürk´ü ise kendilerini gördüğü için öldürmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Adliye ye sevk edilen cinayet zanlısı F.Ö. çıkarıldığı adli makamlarca adam öldürmek suçundan tutuklanırken, jandarma cinayetin iki numaralı ismi M.C.´yi arıyor.

/resimler/2015-10/8/1748282982310.jpg



Anahtar Kelimeler: Bekçi cinayeti aydınlandı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli