Bekdemir karar aşamasında

Bekdemir karar aşamasında

Yaşar Bekdemir: Yönetimden istifa edip etmeme konusunda kararımı Kılkışlı ile yüz yüze görüştükten sonra vereceğim”




Bandırmaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Bekdemir, Yönetim kurulundan istifa edip etmeme konusunda kararımı, kulüp başkanı Mehmet Kılkışlı ile yüz yüze görüştükten sonra vereceğim” dedi.

Her zaman Bandırmaspor'un çıkarlarını düşünüp, kulübe yıllardır maddi-manevi destek verdiğinin altını çizen Bekdemir, Ancak, yanlış olduğunu düşündüğüm uygulamaları da kamuoyu ile paylaşmak en doğal hakkımdır. Ben de bunu yaptım” diye konuştu.

Bilindiği gibi Bekdemir, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Bandırmaspor'un bu yıl uyguladığı transfer politikasını eleştirirken, Asıllarını bırakıp, suretlerini aldık. Bilgisiz ve rütbesiz menajerlere teslim olduk. Böyle transfer politikası olmaz” demişti.

Bekdemir'in açıklamasını yanıtlayan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı ise Yaşar Bekdemir'i her zaman kardeşi olarak gördüğünü, düşüncelerine de saygı duyduğunu vurgularken, Ancak, açıklaması eksik kalmış. Bu açıklamasının ardından istifa etmesi gerekirdi” diye konuşmuştu.






BANDIRMAM
8.09.2012 01:44:14
bekdemir doğruları söyledi veya öz eleştiri yaptı diye niye istifa etsinki başkan istedi diye hiç etmemeli beraber geldiler beraber gitsinler ..ayrıca başkanda eleştiriyi hazmetsin dicem ama en doğrusunu başkan bilir !!!

kemalettin sümer
8.09.2012 11:14:12
sonuçta bir kazıktır ama çadırı ayakta tutar, hiç bir faydası olmasa da yaşar bekdemir in yüreği armanın sahibidir. listedeki tüm isimlerden fazla hizmeti vardır. tek kusuru futbolu ve bordo beyaz camiayı çok iyi analiz etmesidir. siz yinede çadırın kazığını indirmeyin altında kalırsınız.

mihri
8.09.2012 11:20:44
Siz yokken o vardı !... Arma aşkı saha kenarında elleri kavuşturup stat önünde araba, içinde kıyafet markası göstermek değildir. bence Bekdemir bir tarafa 18 kişi tezinin diğer kefesine!...

karani dinçer
8.09.2012 11:27:54
Testinin su sızdırdığını fark eden bekdemir kamu oyu önünde haklı uyarısını yapmıştır. Doğruyu söyleyeni 9.köyden kovma telaşında olanlar, bilsinler ki o kapı kimseye baki değil. Yapılması gereken Bekdemir in haklı feryadına kulak vermek ve kendisinden özür dilemektir

sayim alkazak
8.09.2012 21:00:32
"Dere geçilirken at değiştirilmez"diye bir Ata sözü var. Pekdemir`in istifası eğer Bandırmaspor`un yanlışlarını düzeltecekse etsin. O hep Bandırmasparlu oldu.

Bandırmam
10.09.2012 11:22:59
Başkanımızın bir arabası birde kıyafetleri kalmıştı eleştirmediğiniz, onu da yaptınız ya helal olsun size.Benim nacizane önerim başkanım bundan sonra minibüsle gitsin maça, üstüne de yırtık kot pantolan tişört giysinki bu eleştiriler olmasın.Yani bu derece modern bir başkana sahibiz gurur duyacakken arabasına kıyafetine bile dil uzatıyorsunuz.Ayıptan da öte bu tip yorumlar...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı