Bekdemir`den bordo beyaz deprem

Bekdemir`den bordo beyaz deprem

Bandırmaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Bekdemir: Aslını bırakıp, suret futbolcu transferi olmaz, Bilgisiz, rütbesiz menajerlere teslim olduk”







Bandırmaspor
Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Bekdemir, sonunda dayanamayarak, patladı:


Aslını bırakıp, suret futbolcular transfer ediyoruz. Bilgisiz, rütbesiz menajerlere teslim olduk. Böyle bilinçsiz transfer politikası olmaz!”

Bandırmaspor'un transfer politikasında önemli hatalar yapıldığına dikkati çeken Bekdemir, şu değerlendirmede bulundu:

Bandırmaspor Teknik Direktörlerinin düşüncelerine elbette ki saygılıyız ama yapılan hataları da görmezlikten gelirsek, muhtemel başarısızlıklara biz de ortak oluruz. Son dönemlerde gerçekleşen transferlere sıcak bakmadığımın, kamuoyu tarafından bilinmesinde yarar görüyorum. Bu takımın sağ ve sol beklerini, bir türlü anlayamadığım nedenlerle başka takımlara verdik. Örneğin sağ bekimiz Ozan, hâlen, PTT 1. Ligi'nde yer alan Samsunspor'da başarıyla forma giyiyor. Yıllardır takımımızın iskeletinde yer alan Ekrem'i de anlaşılmaz bir nedenle İnegölspor'a verdik. Üstelik, Ekrem'in boyunun 1.48 olduğu safsatasını öne sürerek…Sonra ne yaptık, bu iki önemli oyuncunun yerine, son günlerde yeni bir sağbek, transferin son günü ise bir sol bek aldık. Hani, bizim sağbek ve sol bek ihtiyacımız yoktu? Yani aslını bırakıp, suret futbolcular transfer ettik! Böyle çarpık transfer anlayışının başarı getireceğini düşünmüyorum.”

Bandırmaspor'un son yıllardaki dört şampiyonluğunun üçünde yönetim kurulunda görev yapan, teknik direktörsüz kalındığı ara dönemlerde de takımın başında yer alan, eski başarılı futbolculardan Bekdemir, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Bilgisiz ve rütbesiz menajerlerin peşine takılarak, yanlış transferler yapıldığını düşünüyorum. Dilerim, bunun sıkıntısını yaşamayız. Bandırmaspor'un başarısı için yıllardır ter döken bir yönetici olarak bu düşüncelerimi, ligler başlamadan kamuoyu ile paylaşmayı uygun gördüm.”





Çınar 10,5
6.09.2012 10:47:08
Yaşar Bekdemiri tebrik ederim bu haklı çıkışından dolayı dedikleri çok doğru Ekrem ve Ozan Özkan takıma oturmuş ataklara destek verip tekmeye kafa sokan yapıları vardı anacak Nilüfer ile oynan maçata ne sağ ve nede solbek in bir bindirmesi bile yoktu,bizim geçen sene takımın en iyi bölgesi defanstı Fuat Yaman kendini Schuster zannediyor öyle havalarda yönetim de hiç bir hocaya vermediği desteği oo

celil can
6.09.2012 16:10:04
iyi de yaşar bekdemir halen bu takımın yöneticisi değilmi.Madem bu transferi hatalı buluyor neden müsade etti.Sonuçta hocayı da kendileri getirmedi mi.

sultan süleyman
7.09.2012 00:09:51
sayın yöneticim bu açıklama ve yorumlariniz zamansiz ve amacını aşan bandırma spora darbe vuran sözlerdir gündemde kalmak için başarıların golgesinde değil yaninda olunuz

BANDIRMAM
7.09.2012 01:18:06
aynı şeyleri 2 ay önce hüseyin yenikan söyledi ve istifa etti ama o tren kaçmadan söyledi paralar harcanmadan , o zaman nerdeydiniz sayın bekdemir ..tren kaçtı transferler hatasıyla savabıyla bitti niye dur demediniz as başkan siz değilmisiniz ....geç olsda doğruları söyleyecek yürek olduğu için yinede tebrik ederim bekdemiri ...

bandırma 10.5
7.09.2012 10:14:01
Herzaman en doğruyu kimseden çekinmeyen söyleyen başkanımız bence yine en doğrusunu en doğru usluple söylemiş.Gerçektende neden acana hiçbir yönetim kurulu toplantısında bu görüşlerini söylememiş sn bekdemir.Acaba maç haftasında transfer sona erdikten sonra bu tür konuşmaların kime , ne faydası olacaktır.daha da önemlisi 5 senedir beraber yürüdüğü yol arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacak..

BAN BAN
7.09.2012 17:16:51
Başkan artık bu transferlerde boş çıkarsa harcanan paraların hesabını veremessin senelerce transfer hatalarında Bandırmanın paralarını boşa harcandın üstüne üstlük alınan borçlar yönetim cebinden vermeden bankalardan kredi alıp Bandırmaspor kredinin faizi ile ödüyor zor işimiz çok zor artık bu yönetim miladını doldurmuştur. şakşakçılar üzülmesin.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli