Beklenen açıklama

Beklenen açıklama

CHP´nin adaylıkta değerlendirmediği Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka yazılı bir açıklama ile sevenlerine seslendi.

Sevgili Edremitliler;

Bundan 5 yıl önce Edremitli CHP üyesi arkadaşlarımın oyları ile 11 aday adayı arkadaşımın arasından seçilerek CHP adına yarışa katılıp tüm Edremitli hemşerilerimin oyları ile yeni Edremit Belediyesi´nin başkanı oldum. Yeni diyorum çünkü daha önce 6 olan belediye sayımızı birleştirip 1´e indirdik ve içinden büyükşehir belediyesinin yetkilerini çıkararak yepyeni bir belediye haline geldik.

5 yıl önce göreve başladığım Edremit için bir hayal kurduk. Turizm ve zeytinin başkenti olmalı dedik ve bu uğurda çalışmaya başladık. Gecemizi gündüzümüze kattık bu onurlu yolda yürürken bir tek sevdamız vardı o da Edremit.

Gün geldi birlikte güldük, gün geldi birlikte ağladık. Acı günümüz dede, tatlı günümüz dede birlikte olduk. Ama hep Edremit dedik. Edremit için atılan her adıma sahip çıktık, kentimizi katledecek her adıma karşıda dimdik durduk. Hemşerilerimizi cins, mezhep, din, dil, ırk gibi hiçbir ayrıma tabi tutmadan herkesi kucakladık.

Camii de bizim, cem evi de bizim dedik ve hepsini sahiplendik. Tüm kurum ve kuruluşlarla barışıp işbirliği içinde Edremit´imizi ileriye doğru taşımaya başladık. Edremit; kitap fuarları ile Kültür´de, Rock festivalleri ile Müzik´te, şampiyon Edremitspor´u ile spor ´da bir marka kent olmaya başladı. Bütün bunları yaparken hep birlikte tek yürek olduk. Birlikte düşündük birlikte yönettik ve böylece 12 yıldızlı Avrupa kenti haline gelmeyi başardık.

Bu onurlu yolda yürürken bizlere destek olan tüm partililerime, tüm meclis üyelerime, tüm personelime, sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine, sevgili muhtarlarımıza, basınımızın değerli temsilcilerine ve tüm Edremitli hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum.

Aldığımız bu değerli emaneti 5 yıl boyunca koruyup daha da değerli hale gelmesinde katkıda bulunan başta bu süreçte birlikte çalıştığımız sayın Valim ve Kaymakamlarım ile bürokrasinin, ordunun ve emniyetin her kesimindeki mesai arkadaşlarıma Edremit´e katkılarından dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Bundan sonrada hangi koşulda olursa olsun Edremit´e hizmet vermeye devam edeceğimi belirtirken tüm hemşerilerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. KAMİL SAKA-BELEDİYE BAŞKANI



Anahtar Kelimeler: Beklenen açıklama
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli