Beklenen isim açıklamada bulundu.

Beklenen isim açıklamada bulundu.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün duayen ismi Haluk Sur, Balıkesir`den AK Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı

 

25 yılı aşkın süredir gayrimenkul ve inşaat sektörünün yeniden yapılandırılması, yerel ve küresel yatırımcılarla işbirliğine gidilerek projeler geliştirilmesi, sektöre uluslararası yatırım standartlarının kazandırılması konusunda hizmet veren işadamı Haluk Sur, AK Parti`den Balıkesir milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Doğup büyüdüğü kentten milletvekili aday adaylığını açıklayan Haluk Sur, inşaat ve gayrimenkul sektöründe kurumsallaşma ve kayıt içi ekonomi yaratma konusunda yapılan çalışmalara yoğun emek ve mesai harcadı. Uzun yıllardır sektöre hizmet eden Sur, çok sayıda platform ve dernek kurulmasına öncülük etti. Aynı zamanda sektördeki nitelikli işgücünün artırılması, firmaların rekabet güçlerinin geliştirilmesi konusunda yapılan çalışmalara katkı ve destek sağladı.

Haluk Sur, yaptığı açıklamada AK Parti`den aday adaylığı ile ilgili şunları söyledi:

Hayatım boyunca ülkeme hizmet noktasında, çok erken yaşlardan başlayarak sürekli çalıştım. Bilgi, tecrübe ve birikimlerimle ülke ekonomisine fayda sağlayacak her türlü aktivitede yer aldım. Şimdi ise sıra, doğup büyüdüğüm, ekmeğini yiyip, suyunu içtiğim kentime hizmet etmek, edindiğim ulusal ve uluslararası birikimi, bölgemin vatandaşlarının hizmetine sunmak, burada gerçekleştirilecek projeler için dünyanın her yerinden kaynak sağlamaya geldi.

Bunu gerçekleştirmek adına gayret sarf edeceğim bir dönemin eşiğindeyim. Bu nedenle AK Parti`den milletvekili genel seçimleri için aday adaylığına müracaat etmiş bulunuyorum. Hedefim, bugüne kadar olduğu gibi temiz ve dürüst bir şekilde hizmet üretmek. Halkımızın teveccühüne mazhar olmak, verecekleri destekle, yeni iş ve yatırım alanları açarak ekonominin gelişime katkı sağlamak ve onların hizmetinde temsilcileri olmak adına üstün bir gayretle çalışmak arzusundayım.”

 

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli