Beklenti yüksek, bakalım hangi banka olumlu yanıt verecek?

Beklenti yüksek, bakalım hangi banka olumlu yanıt verecek?

BANKALARA AÇIK ÇAĞRI: ATM KURULUMU İÇİN BU LOKASYON ALTIN DEĞERİNDE

Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin kesiştiği lokasyona banka ATM cihazlarının konulması talebi yoğun bir şekilde dile getiriliyor. Binlerce Üniversite öğrencisi ile hayatın olağan akışının oluşturduğu insan kalabalığı ve öğrenci yurtlarının varlığı bu talebin ve beklentinin haklı zeminini oluşturuyor. 

Bandırma'da şubesi olan tüm bankaların Genel müdürlüklerine bahsedilen bölgeye ATM konulması öneri  ve talebi iletilmiş durumunda. Bu aşamadan sonra bankaların Bandırma Belediyesi'ne ATM konulmasına dair isteklerini iletmeleri lazım ki, Bandırma Belediyesi talepleri ve yer tahsisi hususlarını değerlendirebilsin. Birden fazla bankadan talep gelmesi durumunda çoklu ATM Kabini konulması dahi değerlendirilmeye alınabilir ki, yaygın beklenti de bu yöndedir. 

Bankaların belirtilen lokasyonda ATM cihazlarını hizmete sunma da istekli olup olmayacakları ise merakla bekleniyor. Bazı hizmetlerin sadece kar odaklı olmayıp sosyal sorumluluk kapsamında değerlendirilmesi de önemli. Bandırma halkının, binlerce üniversite öğrencinin, hastane ve üniversite personellerinin beklentilerine bakalım ilk önce hangi banka olumlu yanıt verecek? Garanti, Akbank, İş Bankası, Vakıfbank... Ya da Diğerleri.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı