BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN ´30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI´ KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN ´30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI´ KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN ´30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI´ KUTLAMA MESAJI

      Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün önderliğinde ordularımızla bağımsızlık mücadelesi verdiğimiz, Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferinin 94´üncü yıldönümüdür.

      Bu büyük zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, büyük mücadelesi sonucunda bağımsızlığın, laik Cumhuriyetin ve günümüzün onurlu mirası demokrasimizin güvencesi olmuştur.

      Gücünü Büyük Atatürk´ün ilke ve devrimlerinden alan, eşit yurttaşlık ilkesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti´nin, birlik ve beraberliğini geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen kötü güçler bulunmaktadır.

       İçinde bulunduğumuz savaş ortamının yanı sıra yaşanan terör olayları ve 15 Temmuz gecesi yaşanılan darbe girişimleriyle huzursuzluk yaratılmaya, özgürlüğümüz ve demokratik haklarımız sarsılmaya çalışılmıştır.

      Ancak, bunlara karşı 94 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı azim ve kararlılıkla mücadele etmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan karanlık düzenin Türkiye´yi asla esir alamayacağını biliyoruz. Ülkemizi hedef alan hiçbir güç istikbalimize gölge düşüremeyecektir.

       Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimizin kanıyla yazdığımız, bu büyük zaferi kutluyor, zaferin ve yurdumuzun ebedi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.                                           Dursun MİRZA  

                                                         Belediye Başkanı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli