BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN YENİ YIL MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN YENİ YIL MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN YENİ YIL MESAJI

Geçtiğimiz yıl da bugünlerde iyi dileklerde bulunmuştuk. Savaşların olmadığı, insanların ölmediği, kadınların, çocukların şiddet görmediği mutlu, huzurlu bir Bandırma, Türkiye ve dünya dilemiştik. Maalesef geride bıraktığımız her yılı arar olduk.

Siyasi ve ekonomik çıkar odaklarının hain planlarıyla yüzlerce şehit verdik. Kadınlara ve çocuklara karşı şiddet ve tecavüz gittikçe artıyor. Toplumda tedirginlik ve korku artıyor.  Toplum içinde ayrıştırmalar artıyor. Gerilimler büyüyor. Atatürk´ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti tehdit ediliyor.

Bu ülkenin bir ferdi olarak her zamankinden daha fazla iç ve dış düşmanlara karşı uyanık olmamız gereken bir yıla giriyoruz. Cehaletle daha kararlı savaşmamız gereken bir yıla giriyoruz. Her türlü ayrıştırmaya karşı durmamız gereken bir yıla giriyoruz. Hepimizin hoşgörü ve sevgi ekseninde birleşmesi gereken bir yıla giriyoruz.

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle, 2017 yılında; Terörün, şiddetin, askeri ve sivil darbenin, diktatörlüğün olmadığı, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye, barış içinde bir dünya diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Tüm hemşerilerimin ve herkesin yeni yılını kutluyorum.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı