Belediye Gençlik ve Spor Merkezi´nin başarısı

Belediye Gençlik ve Spor Merkezi´nin başarısı

Bandırma Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi, başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

İçinde bulunduğumuz 2015 yılının mart ayında, Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne bağlı olarak hizmete başlayan merkezin sorumlusu Tolga Pelin, eski belediye binasında, gençler başta olmak üzere halka yönelik, ücretsiz çeşitli kurslar verilip etkinlikler düzenlendiğini vurgularken, şunları söyledi:

?Çalışmalarımızın öncelikli hedefi, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, onlarla birlikte vatandaşlarımızın, boş zamanlarını kaliteli bir şekilde geçirmelerini sağlamaktır. Merkezimizin hizmetlerinden yararlanmak için şu anda toplam 864 kişi kayıt yaptırdı. Binamızda, halk oyunları dahil çok çeşitli etkinlikler üzerinde çalışmalar yapılıyor. Bayanlarımız için 4 çalışmamız var. Bunlar, halk oyunları, jimnastik, müzikli jimnastik ve salon danslarından oluşuyor. Yine, 6-9 yaş grubu çocuklarımız için jimnastik, 8-19 yaş grubu için satranç çalışmaları yaptırıyoruz. Bu çalışmalarımız, 2´şer aylık dönemleri kapsıyor. Bu çalışma ve etkinliklerimiz, mayıs ayında tamamlanacak. Daha sonra gençlerimiz için yaz etkinliklerimiz başlayacak. Gençlerimiz için yaz okulları açmayı plânlıyoruz. Başarı çıtamızı sürekli yukarı çekmeye çalışıyoruz.?

Pelin, geçtiğimiz yaz aylarda, yağlı güreşler, kitch boks karşılaşmaları, zıpkınla balık avı etkinliklerine destek verip, halk oyunları dalında, ülkemizin çeşitli kentlerinde düzenlenen festivallere katıldıklarını vurgularken, ?Bu çalışmalarımız sırasında Belediye Başkanımız Dursun Mirza´nın büyük katkıları olmaktadır. Kendisine teşekkür ediyorum? diye konuştu.  Önder BALIKÇI



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli