Belediye hizmetleri halktan tam not aldı.

Belediye hizmetleri halktan tam not aldı.

Havran belediyesi yaşama kattığı hizmetlerle vatandaştan övgü topluyor.





_______________________________________ Hasan AKAR - HAVRAN

Havran Belediyesi ilçede yaşamsal standart`ı yükseltme noktasında hayata geçirdiği hizmerlerle halktan büyük takdir topluyor.

Havran Hamambaşı meydanında uzun yıllardır kıraathane işleten Sedat Demirkıran'' Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu`nun çalışmalarından esnaf olarak memnun olduğunu belirterek ``Başkanımıza minnettarız'' dedi.

Sedat Demirkıran'' Havran`ın en eski kıraathanesini ben işletiyorum Belediyemiz Menderes Caddesindeki alt yapı çalışmalarını tamamladı fotoğraf çektirecek kadar güzel bir caddeyi bizlerin hizmetine sundu.  Çalışmalar sırasında işlerin ağır gitmesi nedeniyle tepki gösterenler şimdi Belediyemize övgü yağdırıyorlar her güzel bir şeyin bedeli vardır gülün bile dikeni vardır, zahmeti çekmeden sefası sürülmez, Belediye Başkanımızı haksız yere eleştirerek yıpratmayalım.'' dedi.

BAŞKANI İKİZOĞLU; BELEDİYE HİZMETLERDEN MEMNUNUZ ‘'

Havran Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Ali İkizoğlu Belediyenin imkanları doğrultusunda gereken hizmeti verdiğini söyledi.

İkizoğlu;  Hizmet vermek için çaba sarf eden Belediyemizden memnunuz,  başta Belediye Başkanımız Hasan Lofçalıoğlu olmak üzere tüm personeli ve Belediye Meclis üyelerini tebrik ederim, Havran bu dönemde köy havasından kurtularak kent olma yolunda önemli adım attı. İnsanlar gelip geçer, Kalıcı olan hizmettir, İnsana sunulan Hizmet ibadettir.'' Diyerek emek ve çabası olanlara teşekkür etti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı