Belediye Meclisi toplandı

Belediye Meclisi toplandı

Gündem yine imar plânı değişikliği ağırlıklıydı Parkometre uygulamasına onay çıktı




Bandırma Belediye Meclisi'nin haziran ayı toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Sedat Pekel'in başkanlığında gerçekleşen toplantı gündeminin ağırlığını yine imar plânı değişikliği istemleri oluşturdu. Yedi meclis üyesinin, mazeretlerini öne sürerek hazır bulunmadığı toplantıda, parkometre, el terminali ile kontrollü, sınırlı süreli, ücretli otopark işletim sistemlerinin kurulup, işletilmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü konusu da görüşüldü. Encümenin ihaleye çıkaracağı sistemle ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, bilgi verdi. Onur, uygulamanın, ana caddelerdeki trafik düzeninin sağlıklı gerçekleşmesine yarar sağlayacağını belirtti. Encümene, bu konuda beş yılı aşmamak koşuluyla ihale yapma yetkisi verildi.

Toplantıda, AKP'li Meclis Üyesi Eşref Kasapoğlu da söz aldı. Kasapoğlu, 23. Kuşcenneti Festivali'nin, esnaf adına ekonomik açıdan canlılık getirdiğini vurguladı. Kasapoğlu, parkometre uygulaması yapılacak cadde ve sokakların belirlenmesi için bir komisyon oluşturulmasını istedi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel de konuşmasında, 15 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleşen festivalin, Bandırma'ya hem ekonomik, hem de kültür ve sanat açısından büyük yararlar getirdiğine dikkati çekerken, Festivalin gerçekleşmesi için belediyemizin kasasından tek kuruş çıkmamıştır. Festivalimizin gerçekleşmesine maddi-manevi katkıları bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Meclis, Temmuz ayı toplantısını 5 Temmuz 2012 Perşembe günü, saat 19.30'da yapacak.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı