BELEDİYEDEN GENÇLERE YARIŞMA

BELEDİYEDEN GENÇLERE YARIŞMA

BİRİNCİYE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR VERİLECEK.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Bandırma Belediyesi tarafından “Atatürk Seni Dinliyor, Anlat Bakalım” konulu bir video yarışması düzenlendi. Yarışmanın son başvuru tarihi 13 Mayıs.

ATATÜRK’ün Kurtuluş Savaşını başlatmak üzere 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuruyla Samsun’a çıkışının 101. Yıldönümü nedeniyle Bandırma Belediyesi kentimizde yaşayan gençler arasında bir video yarışması düzenledi.

Gençlerimizin Atatürk’ü daha iyi anlamalarına, düşüncelerini daha iyi kavrayabilmelerine, ilke ve devrimlerine sıkıca sarılmalarına, Atatürk sevgisini ve özlemini kendi dünyalarından özgün anlatımlarla ortaya koyabilmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın son katılım tarihi 13 Mayıs olarak belirlendi.

Yarışma; 1996-2001 doğumlular ve 2002-2007 doğumlular olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacak.

Yarışmaya katılan gençlerimiz, kendi çektikleri videolarla Atatürk’e karşı olan duygularını, düşüncelerini kendi bakış açılarıyla anlatacaklar. En fazla üç dakika süreli olabilecek videolar hazırlandıktan sonra video@bandirma.bel.tr adresine mail yoluyla gönderilecek.

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu kategorilerinde birinci seçilecek video sahibine dizüstü bilgisayar, ikinci video sahibine tam altın, üçüncü video sahibine ise çeyrek altın hediye edilecek.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, korona virüs salgını nedeniyle uzun zamandan beri evlerinde kalan gençlerimize biraz moral olması ve gençlerimizin ATATÜRK’e olan sevgi ve bağlılıklarını daha da güçlendirmesi amacıyla düzenlenen bu yarışmaya katılacaklara başarı dilediğini belirterek: “Ülkemiz gibi gençlerimiz de zor bir dönemden geçiyor. Evlerinde kaldıkları süre içinde düşünmek için de çok zamanları oluyor. Bu zamanı, Büyük ATATÜRK’e olan sevgi, saygı ve özlemlerini anlatma konusuna yönlendirmeleri için bu yarışmayı düzenledik. Haydi gençlerimizi size güveniyoruz” dedi.

Başvuru formu ve şartname için:

https://bandirma.bel.tr/haber/haberler/belediyeden-genclere-yarisma-birinciye-dizustu-bilgisayar-verilecek-8828  



Anahtar Kelimeler: BELEDİYEDEN GENÇLERE YARIŞMA
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu