Belediye'den KAR mesaisi

Belediye

Bandırma Belediyesi Ekipleri KAR ile mücadelede 7/24 görev başında

Belediye ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşların yaşamlarının olumsuz etkilenmemesi için gece, gündüz çalışan ekipler çalışmalarını merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerde de sürdürüyor.


Bandırma Belediyesi, kardan kapanan yolların ulaşıma açılması için kar küreme ve tuzlama araçlarıyla sahada çalışmalarına devam ediyor. Aksakal, Edincik ve Bandırma'da ekiplerimiz 7/24, cadde ve sokaklarda olumsuz koşulların oluşmaması için görevlerini yerine getiriyor. Ekipler kent merkezinde biriken karları kürüyerek temizliyor. Kar küreme çalışmalarının yanında tuzlama çalışmaları da devam ediyor..

Bandırmanın ana arterlerinde tuzlama çalışması yapıldı. Kar lastiği olmayan araçların trafiğe çıkması sonucu trafik akışını ve ekiplerin çalışmalarını olumsuz etkiledi. Kış şartlarına uygun olmayan araçların trafiğe çıkmaması önemle rica edildi.
Kent içi yollarında sorun tespit eden vatandaşların 0(538) 097 00 00 WhatsApp hattın dan ve Belediye Halk Masamızdan ulaşarak bilgi veremeleri istendi.



Anahtar Kelimeler: Belediye' mesaisi
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı