Belediyeden şehit aileleri ve gazilere iftar

Belediyeden şehit aileleri ve gazilere iftar

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, şehit aileleri ve gaziler ile ailelerine iftar yemeği verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, şehit aileleri ve gaziler ile ailelerine iftar yemeği verdi.

Grand Asya Oteli’ndeki yemeğe Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkanı Tolga Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Mavi, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

Yemekte ilk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Tosun, içinde bulunduğumuz Ramazan ayının bereket ve bolluk ayı olduğuna ve paylaşmanın önemine dikkat çekti. Ülkemizin zor bir coğrafyada bulunduğuna işaret eden Tosun, “Ülkemiz toprakların korumak uğruna Çanakkale’de 250 bin, Sarıkamış’ta 90 bin şehit verdik. Terör olaylarında binlerce şehidimiz oldu. Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Atatürk ilke ve devrimleri yolunda ilerliyoruz” dedi.

Kaymakam Engin Aksakal da Ramazan ayının 11 ayın sultanı olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Anadolu toprakları sürekli mücadeleler, azim ve kararlılıkla vatan edinildi. Bu topraklar için canını, kanını veren şehit ve gazilerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de minnetle anıyorum. Tabii ki, topraklarımızı yalnız silahla savunamayız. Eğitime de büyük önem vermek zorundayız. Çocuklarımızı, insanımızı doğru ve iyi eğitmeliyiz.”



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı