Belediye'nin eli değdi

Belediye

Bandırma belediyesi Edincik altı, Kemerönü evleri sahilini temizledi

Bandırma belediyesi yoğun bir şekilde sürdürdüğü yol, çevre çalışmalarını Edincik altı, Kemermnü evleri plajına yöneltti.

Yaklaşık 60 ailenin ikamet ettiği, bazı ailelerin ise tüm yıl boyunva ikamet ettiği Kemerönü evleri sahilinde dönemin Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı tarafından yapılan yürüyüş bandı, bugün oturma grupları ve ekilen Çınarların büyümesi ile ayrı bir güzellik kazandı.

Pandemi sürecinde bunalan bir çok Bandırmalı için, hava alma adresi olan Kemerönü bugünlerde Bandırma Belediyesinin gündeminde, Batı rüzgarları ile dip çamurları &  yosun atıklarının büyük kirlilik yarattığı sahilde başlayan temizlik çalışmaları, Kemerönü evleri sakinlerince memnunlukla karşılandı.

Bandırma Belediyesi Fen işleri ile temizlik işlerinin ortak çalışması, sallama kepçe ile kıyıda toplanan kirlilik daha sonra kamyonlarla başka noktaya taşınıyor.

Kemerönü sakinleri, aşırı kirlilikten değil denize girmek denizin yanından geçilemeyen sahilin temizlenmesinden dolayı Başkan Av. Tolga Tosun'a teşekkür ettiler.



Anahtar Kelimeler: Belediye' değdi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı