Belediyespor kampa giriyor

Belediyespor kampa giriyor

GÖNEN BELEDİYESPOR BAŞKANI HÜSAMETTİN TANDOĞAN ``İŞDÜNYASINDAN DESTEK BEKLİYORUZ``




Gönen
Belediyespor, devre arasını Küçükköy kampında geçirmeye hazırlanırken, BAL ligde yeni takım olmalarına rağmen ilk yarıda güçlü rakiplerine karşı iyi mücadele verdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Hüsamettin Tandoğan, ikinci yarıda taraftarımızın karşısına daha canlı ve diri bir takımla karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. Eksiklerimizi tamamlamak, daha güçlü bir takım yaratmak için birkaç futbolcuyla transfer görüşmelerine başladık” dedi.


İŞ DÜNYASINDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Gönen Belediyespor Kulüp Başkanı Hüsamettin Tandoğan, takımın  ilk yarı performansını değerlendirdi. BAL ligde yeni bir takım olmalarına karşın, ilk yarıda iyi bir futbol ortaya koyduklarını kaydeden Tandoğan, Gönen Belediyespor, BAL liginde yeni bir takım olmasına karşın grubunun güçlü takımlarına karşı dişe dişe mücadele verdi. Güçlü takımlara boyun eğmedi” dedi.

Belediyespor'un yarın 10 gün sürecek kampa gireceğini de bildiren Hüsamettin Tandoğan, İkinci devrede, taraftarımızın karşısına  daha diri ve canlı takımla çıkmak için eksik gördüğümüz alanlara futbolcu transfer edeceğiz. Şu anda birkaç oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Gönen Belediyespor'un, Gönen için çok önemli olduğunun da altını çizen Tandoğan, Gönen'in takımıyız. BAL ligde mücadele ediyoruz. Amatör spor kulüpleri, bulundukları il yada ilçelerin sosyal ve kültürel yaşamının en önemli parçası. Amatör spor kulüplerinin en büyük sıkıntısı ise düzenli gelire sahip olmaması. Maddi olanaklarımız kısıtlı.

Gönenli işadamlarımızın, sanayicilerimizin ve esnafımızın Gönen Belediyespor'a sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.






amatör
12.01.2013 22:39:11
en büyük hatayı sezon başı yaptınız, bol keseden paraları verdiniz. şimdi maddi imkanlar kısıtlı deniliyor, transfer yapılacakmış boşverinya, yüksel hocanın boşta kalan adamları gelir,iş adamalrından destek deniliyor, siz ilk yarı Bal da başarı olarak ne verdinizde iş adamlarından maddi destek istiyorsunuz. kısacası benim gördüğüm aynı tas aynı hamam . . . işi çok zor, çünkü anlayış aynı . . .

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli