Belediyeyi ziyaret etti

Belediyeyi ziyaret etti

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci, meclis üyesi adayları ve Ak Partili üyeler ile Bandırma Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel’i makamında ziyaret eden Şekerci, 30 Mart yerel seçimlerine iddialı olarak hazırlanmaya devam ettiklerini belirterek, “31 Mart’ta bu koltukta ben oturacağım” dedi.

Karşılıklı nezaket ve fikir alışverişi şeklinde geçen görüşmede, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, seçim döneminde vatandaşların özellikle seçim araçlarının seslerinin çok fazla açılmasından dolayı rahatsız olduklarını ve rahatsızlıklarını kendisine ilettiklerini belirterek, partilerin buna dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci ise Başkan Pekel’e “Bandırma Belediye Başkanı olarak yeni dönemde devam ettirmemizi, tamamlamamızı istediğiniz projeleriniz varsa söyleyin çünkü 31 Mart’ta bu koltukta sizin yerinizde ben oturacağım” dedi. Şekerci, seviyeli ve saygılı bir seçim dönemi yaşandığının altını çizerek 31 Mart’ta kazananın Bandırma olmasını istediklerini ifade etti.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false