Benan´da Tatil Keyfi

Benan´da Tatil Keyfi

Deniz-Kum-Güneş yetmedi, Şimdi Show zamanı

Tatil ve Turizm´de cazibe merkezi Erdek ve çevresindeki tatil beldeleri Ramazan bayramı sonrası sezon beklentisinde umduğunu bulamazken Temmuz ayını noktalayan bu hafta sonu 29-30 Temmuz´ta beklenilenin üzerinde talep aldı.

Erdek ve çevresindeki beldelerde otel ve moteller doluluk anlamında %100 lere varan talep alırken pansiyonlar umduğunu bulamadı.

Tesisler Deniz, Kum ve Güneşle yetinmeyen konuklarını çeşitli animasyonlarla memnun etmeye çalışırken Erdek´te Helin ve Ağri-Hill Park otel, Ocaklar Benan Hotel ağırlamada bir adım öne geçerek Aquapark & havuz başı Showlara başladı.

Ocaklar Benan Hotel Ekovitrin medya grubuyla yaptığı anlaşma ile Koreograf Dans ve Bale Eğitmeni Bakü´lü devlet sanatçısı İnes Kiremitçi´den oluşan show gösterileri ile Aquapark & havuz keyfini eğlenceli hale getirdi.

/resimler/2017-7/30/2111237859046.jpg

 

25 yıl önce Azarbaycan-Bakü´den İstanbul´a gelen dans ve bale eğitmeni İnes Kiremitçi,Ekovitrin ajans ile yaptığı anlaşma sonucu Ocaklar´a gelerek Benan Hotel´de tatilcilere keyifli anlar yaşatmaya başladı.

İnes Kiremitçi, Dans ve Bale´nin insan yaşamına inanılmaz enerji ve motivasyon eklediğini vurgulayarak "Sende katıl, Sende bizden birisi ol. Sağlıklı yaşam için yarını bekleme" sloganı ile Ocaklar Benan Hotel´deki tatilcilere sıra Showları ile dışı Aguapark & havuz keyfi yaşatıyor.

/resimler/2017-7/30/2117350366208.jpg



Anahtar Kelimeler: Benan Tatil Keyfi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli