BENZA AYVALIK HASAT GÜNLERİNE DAMGASINI VURDU

BENZA AYVALIK HASAT GÜNLERİNE DAMGASINI VURDU

Benza Zeytin Hasat Makineleri geçtiğimiz günlerde 10. Su yapılan Uluslar arası Ayvalık Zeytin Hasat günlerinde motorize grubu ile damgasını vurdu.

Zeytin üreticisine her geçen ürettiği yeni zeytin hasat makineleri ile kolaylıklar sağlayan Benze geçtiğimiz günlerde Ayvalık’ta yapılan 10. Uluslar arası Zeytin Hasat günlerinde zeytin üreticisinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha göstererek yeni ekipmanlarının tanıtımını yaparken, zeytin hasatı boyunca üreticiye daha hızlı servis imkanlarını da anlattı.

Uygun fiyat ve ödeme koşullarının yanı sıra geniş bir servis ağı ile de üreticinin her zaman yanında olan Benza Zeytin Hasat Makineleri Türkiye Distribütörü Nuri Yağcı” Benza Zeytin Hasat Makinelerimiz her geçen gün daha iler teknoloji ile üretilip üreticimiz ile buluşturuyoruz. Benza olarak amacımız zeytin hasatında ki yüksek maliyeti teknoloji ile azaltarak üreticimize kolaylık sağlamaktır. Benza olarak ürettiğimiz ve sattığımız her ürünün arkasında durarak üreticimize en hızlı şekilde ulaşabilmek için servis ve yedek parça ağımızı genişlettik. Zeytin ve zeytin üreticisinin olduğu her yerde Benza olarak yanlarındayız” dedi.  



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı