"Bereketli olsun"

Marmarabirlik Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifinde alım başladı.

Marmarabirlik, Erdek Zeytin Kooperatifinden sonra Edincik Kooperatifinde de zeytin alım kampanyası başladı.

Edincik Zeytin Koopratifinde yeni dönem alım kampanyası öncesinde gerçekleştirilen geleneksel sezon alım kampanyası nedeni ile kurban kasildi, dua edilip kazasız, belasız hayırlı sezon ve bereket dileğinde bulunuldu.

Marmarabirlik yönetim kurulu üyesi Ediz Edin, Edincik Kooperatif Başkanaı Mehmet Özçakır, Kooperatif yönetim kurulu ve personelin hazır bulunduğu programda ilk ürün teslimi yapıldı.

Edincik Zeytin tarım satış kooperatifi Başkanı Mehmet Özçakır, "Edincik bölgesi olarak bir hafta gecikmeli olarak başlattığımız alım kampanyası, birliğimizin açıkladığı fiyat staretijisi kapsamında sürüyor. Sezon ve rekolte anlamında üreticimiz hala yağmur beklentisi içinde olmasına rağmen, dönüş yapan bahçelerde hasat başladı. Temennimiz kazasız, belasız hayırlı, bereketli bir hasat sezonu geçirilmesidir." dedi.

Edincik zeytin koopretifinde ürün teslimleri sürerken beraberindeki ilçe başkanı Dr. Selim Panç ve Mahalle Muhtarları bulunan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'da kooperatifi ziyaret ederek Başkan Mehmet Özçakır, Üst kurul yönetim kurulu üyesi Enis Edin, Edincik kooperatifi yönetim kurulu üyeleri, kooperatif personeli ve ürün teslimine gelen üreticileri sezonu kutlandı. 



Anahtar Kelimeler: "Bereketli olsun"
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı