Bermuda gibi

Bermuda gibi

Besop kavşağı kaza riskini arttırıyor.

 

Erdek, Cuğra sahil yolu ile Ocaklar kavşağının bulunduğu Besop kavşağı konum itibari ile kazaların odak noktası oldu. Geçiş üstünlüğü ve yön belirlemede tereddütte kalan sürücüler bu kavşakta kazadan kurtulamıyor.

/resimler/2015-7/20/1844487117658.jpg

Selçuk Kaban´ta tuzağa düştü.

Trafik anlamında kara noktalardan birisi olan Besop kavşağında akşam meydana gelen trafik kazasında 16 KLU 97 plaka sayılı Kartal marka otomobil ile Selçuk Kaban´a ait 10 NK 018 plaka sayılı opel marka araç kafa kafaya çarpıştı.

Kazadan sonra olay yerine intikal eden trafik ekipleri geçiş üstünlüğü tereddüdü sonucu meydana gelen  taraflara rapor hazırlayıp ceza tutanağı hazırlarken Selçuk Kaban´a ait 10 NK 018 plaka sayılı Opel marka aracın tescil süresini aştığı tespit edilmesi üzerine araç bağlanarak otoparka çekildi.

Kazada 16 KLU 97 plaka sayılı araçta bulunan bir kişi olay yerine intikal eden 112 acil servisi tarafından ilk müdahale sonrası Bandırma devlet hastanesine sevk edilirken, Selçuk Kaban görevli memurlara uzun süre itiraz ederek şahsiyet ve kimliğini öne çıkartıp imtiyaz istedi.

Görevli trafik ekipleri ise bu itirazlara itibar etmeyerek, kamu görevi yaptıklarını kişisel imtiyaz gibi bir tasarruflarının söz konusu olmadığını açıkladılar.



Anahtar Kelimeler: Bermuda gibi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli