Beşiktaş’ın Bandırma’daki tek Divan Kurulu üyesi

Beşiktaş’ın Bandırma’daki tek Divan Kurulu üyesi

Dere Mahallesi Muhtarı Nevzat Man, "Mahallelerinin en önemli sorununun altyapı eksikliği "

Dere Mahallesi Muhtarlığında üçüncü dönemi içinde bulunan Nevzat Man, mahallelerinin en önemli sorununun altyapı eksikliği olduğunu belirtti.

2 bin 300 nüfusa sahip olup, son seçimde bin 300 seçmeni bulunan mahallelerinde yaşayan vatandaşların1/3’ünü yaşlıların oluşturduğuna işaret eden Man, pazartesi pazarının, pandemi nedeniyle 17 Eylül Mahallesi’ndeki cumartesi pazarına kaydırılmasının hem esnafı, hem de vatandaşları mağdur ettiğine dikkati çekerek, “Dilerim,pandemiyi kısa sürede atlatırız ve pazarımız yeniden yerine alınır” dedi.

BEŞİKTAŞ’IN BANDIRMA’DAKİ TEK DİVAN KURULU ÜYESİ

Gençlik yıllarında, Bandırma’nın amatör futbol takımlarından Yaprakspor’da sol açık mevkiinde forma giyen muhtar Nevzat Man, halen Beşiktaş Kulübü’nün, Bandırma’daki tek divan kurulu üyesi konumunda bulunuyor. Beşiktaş’ın eski futbolcularından Muhittin Kıpçak’ın vefatından sonra Bandırma’da, Beşiktaş Divan Kurulu üyesi olarak yalnız kendisinin kaldığını vurgulayan Man, “37 yıldan beri Beşiktaş Kulübü’nün üyesiyim. Tabii ki Beşiktaş’a gönülden bağlıyım. Ancak altını çizerek belirteyim ki, Beşiktaş’tan da önce, bir Bandırmalı olan Bandırmaspor’un başarılarıyla da ayrıca gurur duyuyorum” diye konuştu.   ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı