BEŞİKTAŞLILAR`DAN 110 YIL KUTLAMASI

BEŞİKTAŞLILAR`DAN 110 YIL KUTLAMASI

Bandırmalı Beşiktaşlılar, Sportif etkinliklerini balo ile taçlandırdı. Geceye Başkan Fikret Orman ve yönetim çevreleri katıldı.





Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Gençlik kulübünün de katılımıyla gerçekleştirdikleri 110.yıl gecesi coşkulu geçti.

Eken Prestij oteldeki kutlamaya başta Kulüp Başkanı Fikret Orman olmak üzere eski kalecilerden Mete Bozkurt, Disiplin kurulu üyesi Turgut Güven, Levent Erdoğan, Levent Çifter,Biga, Gönen, Erdek, Manyas, Karacabey ve Kemalpaşa Beşiktaşlılar dernekleri, Belediye Başkanı Sedat Pekel`in yanı sıra bazı esnaf odaları temsilcileri ve Bandırma Beşiktaşlılar derneği üyeleri katıldı.

Gecede konuşan Hakan Bor Bandırma Derneğinin aktif performansını anlatırken, Başkan Av. Ziya Özsoy Bandırma Beşiktaşlılar derneğinin sportif faaliyetleri ile kendini aşmış nadir derneklerden birisi olduğunu söyledi.

Gece`nin onur konuklarından Belediye Başkanı Sedat Pekel`de eski bir konğre üyesi olarak bir dönem Fikret Orman`ın başkan adayı olarak kendileri ile Ankara da gerçekleştirdiği toplantıda işaret ettiği hedeflere yavaş yavaş ulaştığını söyledi.


Daha sonra salonda bulunan Bandırma Beşiktaşlılar gençlik ve spor Kulübünün yıldız bayan Voleybolcü kızları tanıtıldı.

Finalde konuşan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ise tüm çabalarının şerefli Beşiktaş tarihine leke getirmeden hedeflerini tuturmak olduğunu söyledi.

Orman ilk olarak bu sezon yepyeni bir saha projesine başlayacaklarını, Bu süre içinde ise tüm maçların deplasmanda oynanacağını söyledi.

Başkan Fikret Orman Beşiktaş`ın borç konusuna da değindi ve gelecek sezon borçsuz bir Beşiktaş sözü verdi.

Gecede daha sonra Bandırma Beşiktaşlılar derneğine katkıda bulunan isimlere plaket verildi.











Emre Dertlı
4.04.2013 08:20:41
Beşiktaş ı bu güzel gece için kutlarım.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı