BESOB Başkanı Tak´tan terör saldırısına kınama

BESOB Başkanı Tak´tan terör saldırısına kınama

Tak, ?Kahraman vatan evlatlarımıza yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kardeşliğimize, birliğimize yapılan bu hain saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır?

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, bölücü terör örgütü PKK´lı hainler tarafından düzenlenen saldırı sonucu vatan evlatlarımızın şehit düşmesinin büyük ve tarifsiz acısını yaşadıklarını söyledi.

Her zamandan daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bugünlerde millet olarak teröre karşı tek vücut olmanın önemine değinen Tak, ?Kahraman vatan evlatlarımıza yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kardeşliğimize, birliğimize yapılan bu hain saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır? dedi. 
BESOB Başkanı Arif Tak, Hakkâri´ye bağlı Yüksekova´nın Dağlıca kesiminde yaşanan terör saldırısını lanetledi. Bölgeden gelen haberlerin tüm ulusun yüreğini dağladığını dile getiren Tak, ?Kalleşçe saldırılarda hayatını kaybeden kahraman vatan evlatlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun? dedi. 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli