BESOB'ta 3. FEHMİ ERDEM DÖNEMİ

BESOB

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği BESOB'un olağan genel kurulunda rakip Turgay Kapan'a karşı 124-429 oy alan başkan Fehmi Erdek 3. kez güven tazeledi.

Balıkesir il genelinde mevcut 85 esnaf ve sanatkarları odalarının üye olduğu Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları, odaları birliği BESOB'un bugün gerçekleşen olağan genel kurulunda yönetime iki liste yarıştı.

Tecrübeli BESOB başkanı Fehmi Erdem, listesinde bazı değişiklikler yaparak 3. kez aday olduğu BESOB'ta rakibi Lokancacılar esnaf Odası Başkanı Turgay Kapan'a karşı ezici bir üstünlük ile güven tazeleyerek 3. kez BESOB başkanı oldu.

Esnaf odaları çevresinde günlerdir süre gelen kongre heyecanı bugün gerçekleşen seçimlerle sonlanırken 3. kez göreve seçilen Fehmi Erdem'in listesi, karşısına altarnetif aday olan Turgay Kapan'ın aldığı 124 oy'a karşı 429 oyla yeniden BESOB'un başkanlığına getirildi.

Balıkesir'deki heyecanlı genel kurul sonrası bir açıklamada bulunan Başkan Fehmi Erdem, "Esnaf odalarında yapılan seçimlerin mağlubu yoktur, bu bir hizmet yarışıdır. Rekabet olarak ki, hizmette kalite satandartı yükselsin, ben ve arkadaşlarım bu seçimde karşımıza rakip liste çıkartan arkadaşımız Turgay Kapan ve onun listesinde yer alan tüm arkadaşlarımız ile gönül bağımız var. Bu medeni cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Bugün yapılan semim ile yeni bir dönem başlıyor. Esnafın derdi, ekmek ve geçim derdi. Bundan böyle tüm oda başkan ve yöneticileri yanı sıra, odalara üye olan Balıkesirimizin 20 ilçesinde esnaf ve sanatkarlık mesleği yapan arkadaşlarımızın gönül desteğini alarak, beklentilerine çözüm olma noktasında gecemizi gündüzümüze katarak hizmet vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

İŞTE FEHMİ ERDEM'in 3. KEZ BESOB BAŞKANLIĞINA TAŞIYAN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

BAŞKAN: Fehmi ERDEM   

YÖNETİM KURULU ASIL; 1-Mustafa ALPARSLAN, 2-Hasan BAYRAM, 3-Rıza TEKİN, 4-Hayri SEÇEN, 5-Hayri ÖZDEN, 6-Hasan YILDIZ, 7-Çetin CANBAZ, 8. Osman ÇAPAR

YÖNETİM KURULU YEDEK; 1-Halil İbrahim DEMİRER, 2-Mehmet hanifi ŞENTÜRK, 3-Erkan ALPSU, 4-Hasan SOYSAL, 5-Naci KAHRAMAN, 6-Şener ZORLU, 7- Arif TOK, 8-Şükrü SOFTA, 9-Yüksel BİLGİÇ,

DENETİM KURULU ASIL; 1- Semih KELEŞ, 2-Melih ÇAKIRCA, 3-Selamettin ÇAKIR, 4-Aydın SAİT, 5- Fatih ÇAKIR, 

DENETİM KURULU YEDEK ; 1-Nahit KOCATAŞ, 2- Nurullah BOZKIR, 3-Erdem SALIN, 4- Mithat PINAR, 5-Bünyamin DEMİRAL

DİSİPLİN KURULU ASIL; 1-Halil GÜNER, 2-Nail ERTEN, 3-Ramazan TOY, 4-Yılmaz DEMİR, 5-Fatih NURAN

DİSİPLİN KURULU YEDEK; 1-Orhan TURHAN, 2- Barış TAŞDEMİR, 3-Levent ÖDEN, 4-Mehmet ÖZDEMİR, 5- Billen PALAZOĞLU



Anahtar Kelimeler: BESOB' . FEHMİ ERDEM DÖNEMİ
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı