BESOB`tan,Küçüksan`a ziyaret

BESOB`tan,Küçüksan`a ziyaret

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Aşanel başkanlığında, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığına (KÜÇÜKSAN) seçilen Mustafa Çanakçı ve yönetimini ziyaret etti.

 

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Aşanel başkanlığında, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığına (KÜÇÜKSAN) seçilen Mustafa Çanakçı ve yönetimini ziyaret etti.

Enver DOLGUN / BALIKESİR

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Aşanel başkanlığında tüm oda başkanları, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığına (KÜÇÜKSAN) seçilen Mustafa Çanakçı ve yönetimini ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ temennilerini ile yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulunuldu.

“Seçimler gelir seçimler geçer. Seçimin bittiği gün her şey biter. Yeni görevi devralan arkadaşlar hemen hizmete başlar” diyen BESOB Başkanı Mesut Aşanel, “Bu makamlarda küskünlük, dargınlık olmaz. BESOB olarak gece gündüz 24 saat emrinizdeyiz. Herhangi bir sorun olur, bir istek olur hemen arayabilirsiniz bizleri. Sizi ve yönetiminizi kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KÜÇÜKSAN Başkanı Mustafa Çanakçı “Benim babam da kamyon şoförüydü. Esnaf çocuğuyum. Biz bu yola çıkarken 60 kişi yola çıktık. KÜÇÜKSAN’ın vizyonunu değiştireceğiz. Belediye Başkanımız İsmail Ok ve Sayın Valimiz ile sürekli iletişim halindeyiz. Başkan Ok kendi yeri gibi sürekli geliyor, bir sorun olduğunda yardımcı oluyor. Hepinize bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

KÜÇÜKSAN ziyaretine BESOB Başkanı Mesut Aşanel ile birlikte Başkan vekilleri Necdet Erkan ve Kazım Avcı, Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, Bakkallar Odası Başkanı Hasan Yançıl, Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol, Marangozlar Odası Başkanı Kamil Güler, Madeni Eşyacılar Odası Başkanı İsmail Pala, Berberler Odası Başkanı İbrahim Demirer, İnşaatçılar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan, EKK Başkanı Erol Ayvaz, Sebzeciler Odası Başkanı Ayhan Baydan ve Edremit Şoförler Odası Başkanı Ahmet Dut katıldı.

 




  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu