BEST KENDİNE GELDİ

BEST KENDİNE GELDİ

Best Balıkesir Daruşşafaka karsısında müthiş bir oyunla galibiyete uzanırken haftanın sürprizine imza attı.




Ligde kötü günler geçiren Best Balıkesir Daruşşafaka karsısında müthiş bir oyunla galibiyete uzanırken haftanın sürprizine imza attı.

Cumartesi günü oynayacağı Başkent Gençlik maçı öncesinde moral kazanan Best bu maçıda kazanarak play-off iddiasını sürdürmek istiyor.


TB2L`de sezonun on beşinci haftası geride kalırken, puan farkı ile bu haftaya lider giren Torku Selçuk Üniversitesi, deplasmanda Final Gençlik takımına 2 sayı farkla mağlup olarak üçüncü yenilgisini aldı. Bu sonuca rağmen averajla liderliğini koruyan Konya temsilcisini deplasmanda Trabzonspor Basketbol'u yenmeyi başaran Mackolik.com. Uşak Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni İstanbul'da yenen Maliye Milli Piyango takımları izledi. Yeşilgiresun Belediyesi, Pertevniyal ile oynadığı maçı kazanarak galibiyet sayısını 10'a çıkartırken, beşinci sırada yer aldı.

Dikkat Çeken Performanslar

Başkent Gençlik forması giyen Ersan Özseven 18 sayı, 20 ribaund, Yeşilgiresun Belediyesi takımından Alex Gordon ise 35 sayı, 7 asistlik performanslarıyla haftanın en dikkat çeken oyuncuları oldular. Galip gelen takımlar arasında Akhisar Belediyesi'nden Darrius Morrow ise 15 sayı, 15 ribaund ile bu haftanın double-double yapan ikinci oyuncusu oldu.

Vestelspor'dan Justin Knox 28, Final Gençlik takımından Marshall Moses 27, Akhisar Belediyesi takımından Serdar Yavuz 25, yine aynı takımdan Antabua Waller ve Başkent Gençlik'ten Aubrey Reese 24, Mackolik.com Uşak Üniversitesi takımından Justin Carter 22, Best Balıkesir takımından Mehmet Özdoğan 21 sayı üreterek haftanın en skorer isimleri oldular.

İstatistik Liderleri

Sayı Lideri/Alex Gordon (Yeşilgiresun Bld) 25 sayı

Ribaund Lideri/ Kzell Ray Wesson (Başkent Gençlikı) 12.9 ribaund

Asist Lideri/ Alex Gordon (Yeşilgiresun Bld) 6.3 asist

Blok Lideri/Eric Rashard Buckner (Maçkolik.com Uşak Üni): 1.9 blok







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli